📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po tym kopie w łeb to już nie będzie wiedział kim jest i gdzie
Dziki kraj, cywilizowane obyczaje
Tak sobie myślę, że kop w głowę to najlepsze co może takiego typa spotkać, bo go odłącza i nie boli. Być może większą funkcjonalność umoralniającą byłaby gwałtowna, kinetyczna zmiana geometrii kości rąk i nóg przy zachowaniu pełnej świadomości winnego.
Pewnie połowa z was tutaj to drobne cwele złodzieje. Oby was cos takiego spotkało
koolowsky napisał/a:
Pewnie połowa z was tutaj to drobne cwele złodzieje. Oby was cos takiego spotkało
Nie. Tylko ty.
koolowsky napisał/a:
Jak kraść to miliony!!!!
Ale widzicie ten zad w dżinsach
Wtf
To chyba lepsze niż płd Nairobi lub Haiti...nie jeszcze papua
No nie pojmuje
Zobaczcie rzeźby Michała Anioła
Wtf
To chyba lepsze niż płd Nairobi lub Haiti...nie jeszcze papua
No nie pojmuje
Zobaczcie rzeźby Michała Anioła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów