📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
przecież one wszystkie wiedzą że im bimbały wylecą, albo peruki, albo coś innego i później cyk na insta i lecą lajki i dolary
Myślałem że cycki a tu jakieś krowie zwisy i do tego czarne.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Zawsze jak widzę że puszczają uchwyty mam nadzieje że się któraś w końcu wysunie i pofrunie..
pilleater napisał/a:
szkoda, ze wszystkie brzydkie
Bez przesady - ta z 2 filmiku ma sympatyczny ryjek nawet
Bez przesady - ta z 2 filmiku ma sympatyczny ryjek nawet
Dokładnie, ładne dziewczę
Czy kobiety z małymi cyckami mają kompleksy tak jak faceci z małymi fiutami? Ot mnie to zawsze zastanawiało. Czy część ma, a część lubi swoje piegi? Albo psie uszy?
Cycki, jak cycki. Ale przecież wiadomo, że one to specjalnie robią ;d
Cycki sztuczne, ale szpony #2 to już dopiero przesada! Jak z czymś takim pracować, lub nawet tyłek se podetrzeć?
Zaś co do cycków, ich rozmiar zależy głównie od wzrostu i wagi. To głównie tkanka łączna i tłuszczowa. Szkielet z dużymi cycami to 100% silikon. Ja jestem wysoka (179cm) i nieco ponad normę (BMI 26) tak więc do moich naturalnych bimbałek te plastiki nie doskoczą A grubszym babom to już obleśnie się wylewa.
Zaś co do cycków, ich rozmiar zależy głównie od wzrostu i wagi. To głównie tkanka łączna i tłuszczowa. Szkielet z dużymi cycami to 100% silikon. Ja jestem wysoka (179cm) i nieco ponad normę (BMI 26) tak więc do moich naturalnych bimbałek te plastiki nie doskoczą A grubszym babom to już obleśnie się wylewa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów