📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
wincej tego miodu na oczy... bo od wypadkow drogowych rzygac sie juz chce
1:04 fajna akcja. Widać jak policjanci potrafią odciąć takich głupów z tłumu.
to żadna mizoginia... ewidentnie widać że ci faceci dają tym furiatkom szanse na odejście w spokoju ale każdy facet ma swoje granice... przegięły pałkę to dostały pałką. .XD
Mozogina? Raczej chodzi o sprowadzanie na ziemię odklejonych dziewoj. Jakby nie zostały naprostowane ostatecznie by im całkowicie odjebało, więc właściwie jest to w trosce o kobiety.
Ale na początku znaleźli się biali rycerze szkoda dobrze ja pacyfikował a ci mu gonga w potylicę huje.
Czasem kobiecie odpierdala traci hamulce i należy jej przypomnieć że Równość płci to brednie mediów i innych idiotek...
Pan od Gangnam style sprawnie i szybko sobie poradził z furiatką
nie mizoginów, tylko normalnych ludzi
babom w tych czasach w łbach się przewraca i myślą że mogą więcej tylko dlatego że mają cipe między nogami
zwykła sprawiedliwość, czy to facet czy dziewczyna, weź zapierdol skurwysyna
babom w tych czasach w łbach się przewraca i myślą że mogą więcej tylko dlatego że mają cipe między nogami
zwykła sprawiedliwość, czy to facet czy dziewczyna, weź zapierdol skurwysyna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów