📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba twój
Cytat:
nasz ulubieniec "zmuszony" do śpiewania
powinieneś napisać nasz GIMBUSÓW ulubieniec "zmuszony" do śpiewania, bo ja się z WAMI nie utożsamiam
Najlepsze jest to, że koleś nazywa swoją "twórczość" czarnym humorem. Szkoda, że nie wie co to za bardzo czarny humor i definiuje to jako stertę przekleństw. Ale w końcu to nie pierwszy ani nie ostatni idiota na necie.
Właśnie, chyba większej części nie jest znany a co dopiero ulubiony. Jakoś te przekleństwa średnio są fajne...
"nasz ulubieniec" to znaczy czyj? Twój i kolegów na informatyce? Bo na pewno nie mój.
ja to się nawet wyjebałem z tego.
bro+
bro+
Gdyby nie to, że koleś mnie wkurwia, powiedziałbym, że fajne.
BTW ciekawe czy zainteresowany zripostuje ten temat.
BTW ciekawe czy zainteresowany zripostuje ten temat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów