Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do wszystkich co cisną autora że ma tatę pantofla, bardzo współczuję ich przyszłym Kobietą bo teraz najpewniej żadnej nie mają. Nie rozumiem skąd takie przekonanie że laskę trzeba obrażać, olewać i chuj wie co jeszcze... Rozumiem robić sobie nawzajem żarty z siebie lub jakieś pranki. Mnie zawsze uczyli że Kobietę trzeba szanować i rodzina jest najważniejsza, jestem sadolem ale wkurwia mnie takie przekonanie później takie cwaniaki będą sobie pluć w brodę że nie umieją zatrzymać żadnej dziewczyny na stałe. Też se żartuje z lasek i tak dalej ostatnio swojej opowiadałem kawał z sadola że kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka zaraz po psie, no ale tak nie myślę. Jeśli przestaniesz szanować swoją dziewczynę i zaczniesz ją olewać jak długo ona z Tobą zostanie albo będzie Ci wierna?
To, że ktoś nie jest taką pizdeczką jak ty, to nie znaczy, że nie ma kobiety. Jak ci baba w chałupie robi raban bo nie zauważyłeś jej nowej fryzury to jesteś żenujący.
I kto tu mówi o obrażaniu kobiet, ale po co się tym przejmować, że laska zmienia fryzure i trzeba ją pochwalić bo jak nie to coś tam.
Poza tym jak dziewczyna ma iść do fryzjera to minimum od tygodnia będzie o tym ględzić.
To, że ktoś nie jest taką pizdeczką jak ty, to nie znaczy, że nie ma kobiety. Jak ci baba w chałupie robi raban bo nie zauważyłeś jej nowej fryzury to jesteś żenujący.
I kto tu mówi o obrażaniu kobiet, ale po co się tym przejmować, że laska zmienia fryzure i trzeba ją pochwalić bo jak nie to coś tam.
Poza tym jak dziewczyna ma iść do fryzjera to minimum od tygodnia będzie o tym ględzić.
Jeżeli dla ciebie jestem pizdeczką bo szanuje sobie dziewczyne to przechuj gość jesteś i mama musi być dumna. Nie mam baby tylko dziewczyne jak masz jakąś wieśniare co sobie barwi włosy na czarno robi tipsy i chapie ci co dzień dzide po same bile i poźniej bierze to na twarz to nie dziwie się skąd u ciebie takie maniery.
@mati0 pożyjesz troche to zobaczysz. Żonę trzeba trzymać krótko. Bo jak spuścisz ją z oczu, a tym bardziej, jak pozwolisz sie pindżyć to masz rogi jak w banku.
Jak ktos mądry kiedys zauważył: W kazdej kobiecie jest kurwy dwie trzecie.
Możesz mi wierzyć pod tym względem jestem aż za bardzo cięty bo wychodzę z założenia że ufać można w życiu co najwyżej sobie, zaufanie zaufaniem ale tu pewien dystans trzeba zachować co nie zmienia faktu że nie mam swojej Lubej szanować i sprawiać żeby ze mną było jej najlepiej w łóżku też
Jeżeli dla ciebie jestem pizdeczką bo szanuje sobie dziewczyne to przechuj gość jesteś i mama musi być dumna. Nie mam baby tylko dziewczyne jak masz jakąś wieśniare co sobie barwi włosy na czarno robi tipsy i chapie ci co dzień dzide po same bile i poźniej bierze to na twarz to nie dziwie się skąd u ciebie takie maniery
Chujowe wnioski wyciągasz i słabo dedukujesz Szerloku. W ogóle to jakoś mało rozumny się wydajesz.
Idź dalej noś na rękach swoją loszke, codziennie przynoś jej kwiatki, w ogóle jak dla mnie to możecie nawzajem sobie lizać cipki.
Pewnie prawiczyłeś przez całe życie i nagle ci się trafiła jakaś dziewczyna, zamoczyłeś, pierwszy związek, pierwsze miesiące, zauroczenie, wielka miłość, zrobiłbyś dla niej wszystko, już widzisz jak się razem starzejecie i macie wnuki, ubóstwiasz ją, najchętniej spędzałbyś z nią każdą chwilę. Ale to minie chłopie, potem sobie przypomnisz ten temat i stwierdzisz, że ktoś inny miał tu rację. A potem do kolejnej dziewczyny podejdziesz już zupełnie inaczej.
To, że facet nie zauważa fryzury swojej partnerki nie oznacza braku szacunku.
Zresztą nie zdziwiłbym się gdybyś to ty tej swojej tą fryzure robił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów