Mój ojciec dogadał się z fryzjerem mojej matki, przelewa mu regularnie raz w miesiącu jakąś skromną kwotę, ten za każdym razem kiedy zrobi mojej matce fryzurę dzwoni do mojego ojca i mówi dokładnie co było poprawiane. Kiedy matka wraca do domu jakby niby nic ojciec wali tekstem ''Wow kochanie byłaś u fryzjera? Super wyglądasz, naprawdę świetnie ci pasują lekko przyciemnione i odrobinę krótsze''. Każdy wygrywa. Tylko morda cicho.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem żona się zastanawia, czy mąż nie jest aby jakiś homoniewiadomo
Prawdziwy mąż zauważy dopiero drastyczną zmianę, np. z długich blond włosów na krótkie wściekle rude
bleblebator1 napisał/a:
Prawdziwy mąż zauważy dopiero drastyczną zmianę, np. z długich blond włosów na krótkie wściekle rude
Tylko w sytuacji gdy w czasie robienia loda włosy byłyby za krótkie by za nie złapać
@up, zapytaj ojca...
A na chuj twój stary to robi? Aż tak go matka pod pantoflem trzyma?
Jak można się takimi rzeczami przejmować, ja pierdole.
Jak można się takimi rzeczami przejmować, ja pierdole.
@autor, to pantoflarz jebany z Twojego starego.
bleblebator1 napisał/a:
Ale weź to wytłumacz dziewczynie/żonie/kochancePrawdziwy mąż zauważy dopiero drastyczną zmianę, np. z długich blond włosów na krótkie wściekle rude
rzklanu napisał/a:
@autor, to pantoflarz jebany z Twojego starego.
To pewnie twoją partnerką jest 'prawica', w końcu komplementów prawić nie trzeba..
Do wszystkich co cisną autora że ma tatę pantofla, bardzo współczuję ich przyszłym Kobietą bo teraz najpewniej żadnej nie mają. Nie rozumiem skąd takie przekonanie że laskę trzeba obrażać, olewać i chuj wie co jeszcze... Rozumiem robić sobie nawzajem żarty z siebie lub jakieś pranki. Mnie zawsze uczyli że Kobietę trzeba szanować i rodzina jest najważniejsza, jestem sadolem ale wkurwia mnie takie przekonanie później takie cwaniaki będą sobie pluć w brodę że nie umieją zatrzymać żadnej dziewczyny na stałe. Też se żartuje z lasek i tak dalej ostatnio swojej opowiadałem kawał z sadola że kobieta jest najlepszym przyjacielem człowieka zaraz po psie, no ale tak nie myślę. Jeśli przestaniesz szanować swoją dziewczynę i zaczniesz ją olewać jak długo ona z Tobą zostanie albo będzie Ci wierna?
@mati0 pożyjesz troche to zobaczysz. Żonę trzeba trzymać krótko. Bo jak spuścisz ją z oczu, a tym bardziej, jak pozwolisz sie pindżyć to masz rogi jak w banku.
Jak ktos mądry kiedys zauważył: W kazdej kobiecie jest kurwy dwie trzecie.
Jak ktos mądry kiedys zauważył: W kazdej kobiecie jest kurwy dwie trzecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów