18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z................w 2023-08-26, 13:07
Kiedyś chodziłem z dziewczyną co miała 14 lat i co z tego?
jak miałem 15 lat
Zgłoś
Kici-Kici 2023-08-26, 19:50 1
14-latka to już stara dupa i wie o seksie więcej niż 40-to letni koniował z sadistica
Zgłoś
mynameisgod 2023-08-27, 3:44
NickBurkhart napisał/a:

No nie zesraj się chłopie. Gdzie masz ciszę? Na każdym kroku opluwają księży. Nie bec

prawdziwy katolik...

Zgłoś
Varatas 2023-08-28, 12:56 3
mynameisgod napisał/a:

księża zgwałcili w sumie ponad milion dzieci - i cisza
"a kto nie pokus"
14 lat to nie dziecko, fakt że nie dorosła i jest zakaz i ok, takie są zasady
ale niektóre w 12-13 tak wyglądają , że mówię do nich proszę pani

Odstaw wyborczą na kilka tygodni to otrzeźwiejesz.
Zgłoś
LouisdeFunes 2023-09-01, 17:31
Kąsek napisał/a:

Ja na czole bym mu wyciął ładnie nożykiem PEDOFIL

tak jak to zrobili Na twoim podwórku twojemu staremu?

A dlaczego to on dostał skoro to młodą cipa swędziała? to tak jakby leżała stówa na ulicy i byś minął ją i nie podniósł
Zgłoś
mam_racje 2024-06-11, 21:49
majeńka napisał/a:

Taaa... opluwają tak bardzo że Jana Szostak została z list wyborczych usunięta bo nawet skądinąt przyzwoita partia musiała pokazać jacy to oni pedofilom wierni.

Lewica to "przyzwoita partia"?
Przecież Szostak to ta jebnięta atencjuszka co drze ryja, ona ma ciężkie choroby umysłowe (jak na ekipę Biedronia i Śmiszka przystało).
Zgłoś
majeńka 2024-06-18, 0:24
mam_racje napisał/a:

Lewica to "przyzwoita partia"?

Nie, ona była w PO, przeszła do Lewicy ze względu na sprawy aborcji.

Lewicy nie lubię ze względu na to że w ich składzie jest Razem — ale i tak są drugą najsensowniejszą partią. Hołota to taki uczciwy PiS, Konfabulacja to banda świrów, Pierdnij i Spocznij to grupa przestępcza, zaś o Suwnicowych nie można się prawidłowo wypowiadać bez naruszania standardów przyzwoitości panujących na Sadolu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem