Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"a kto nie pokus"
14 lat to nie dziecko, fakt że nie dorosła i jest zakaz i ok, takie są zasady
ale niektóre w 12-13 tak wyglądają , że mówię do nich proszę pani
O. I już pierwszy patotatusiek
Lepiej cipsko jej wylizać jeśli już ma futerko i wyrżnąć w anala
księża zgwałcili w sumie ponad milion dzieci - i cisza
"a kto nie pokus"
No nie zesraj się chłopie. Gdzie masz ciszę? Na każdym kroku opluwają księży. Nie bec
księża zgwałcili w sumie ponad milion dzieci - i cisza
"a kto nie pokus"
To "wiedza" z seminarium czy z Gazety Toaletowej?
Taaa... opluwają tak bardzo że Jana Szostak została z list wyborczych usunięta bo nawet skądinąt przyzwoita partia musiała pokazać jacy to oni pedofilom wierni.No nie zesraj się chłopie. Gdzie masz ciszę? Na każdym kroku opluwają księży. Nie bec
Z ulicy lewaku. Wystarczy mieszkać w mieście i pójść do centrum. Ostatnio pod Złotymi Fagasami widziałem 11-13 latkę w miniowie i z wystąjacymi stringami, takimi typowymi cieniutkimi sznureczkami, nie wiem jak to sie kurwa profesjonalnie nazywa. Też bym nie uwierzył jakby mi ktoś powiedział.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów