Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"a kto nie pokus"
14 lat to nie dziecko, fakt że nie dorosła i jest zakaz i ok, takie są zasady
ale niektóre w 12-13 tak wyglądają , że mówię do nich proszę pani
O. I już pierwszy patotatusiek
Lepiej cipsko jej wylizać jeśli już ma futerko i wyrżnąć w anala
księża zgwałcili w sumie ponad milion dzieci - i cisza
"a kto nie pokus"
No nie zesraj się chłopie. Gdzie masz ciszę? Na każdym kroku opluwają księży. Nie bec
księża zgwałcili w sumie ponad milion dzieci - i cisza
"a kto nie pokus"
To "wiedza" z seminarium czy z Gazety Toaletowej?
Taaa... opluwają tak bardzo że Jana Szostak została z list wyborczych usunięta bo nawet skądinąt przyzwoita partia musiała pokazać jacy to oni pedofilom wierni.No nie zesraj się chłopie. Gdzie masz ciszę? Na każdym kroku opluwają księży. Nie bec
Taaa... opluwają tak bardzo że Jana Szostak została z list wyborczych usunięta bo nawet skądinąt przyzwoita partia musiała pokazać jacy to oni pedofilom wierni.
Może niech uderzy do Agro unii, oni ostatnio są na fali. A kto to tak właściwie?
To "wiedza" z seminarium czy z Gazety Toaletowej?
Z ulicy lewaku. Wystarczy mieszkać w mieście i pójść do centrum. Ostatnio pod Złotymi Fagasami widziałem 11-13 latkę w miniowie i z wystąjacymi stringami, takimi typowymi cieniutkimi sznureczkami, nie wiem jak to sie kurwa profesjonalnie nazywa. Też bym nie uwierzył jakby mi ktoś powiedział.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów