Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kara śmierci za takie coś? To jest jakaś skrajność u nich z prawem. O ile kara śmierci za zabójstwo jest ok to tu jest lekka przesada.
To samo jest przykładowo w Singapurze. Też uważam, że to przesada, ale jeżeli gość wiedział co mu grozi i mimo to podjął ryzyko, to jego wybór.
Kara śmierci za takie coś? To jest jakaś skrajność u nich z prawem. O ile kara śmierci za zabójstwo jest ok to tu jest lekka przesada.
Dura lex, sed lex.
Zostajesz złapany przez gang jako ofiara. Czeka cię i twoją rodzinę śmierć chyba, ze polecisz samolotem z 2 paczkami bez zadawania pytań.
Zostajesz złapany na lotnisku i chuj, czeka cię śmierć tak czy inaczej a twoich wymówek nikt nie słucha.
Żyć nie umierać!
Mój znajomy kilka miesięcy temu leciał z Singapuru na Bali (Hiszpan w delegacji). Nie wiem, czy na nieświadomce, czy wiedział że ma przy sobie około 3-4 gramy marihuanen. Zatrzymali go na lotnisku na Bali. Ma dostęp do neta (o dziwo), ale grozi mu do 15 lat więzienia.
Dwa razy byłem w dubaju służbowo za drugim razem prawie 2 miesiące i to miejsce totalnej skrajności. Z jednej strony przepych z drugiej obłuda i kombinatorstwo. Bo wystarczy chwilę tam pobyć aby ogarnąć sytuację, są miejsca gdzie bez problemu sobie golniesz heinekena i nie mówię o hotelach dla turystów tylko normalna dzielnica dla miejscowych o ile w ogóle tacy tam są.
W hotelu gdzie byłem obok plaży jumeirah możesz sobie kupić marihuanineen do woli. Nie ma wyboru w sensie jak w Hiszpanii ale po prostu jest. Za 20 dolców dostajesz takiego bobka, tak mówił kumpel kumpla...
Jeszcze lepiej jest w trakcie rejsu do abu musa zwiedzasz park rybny tzn. hodowlę ryb cały dzień tłuczesz się w skwarze jakimś kutro podobnym czymś. No ale posłuchasz "przwodników" i już wiesz, że dobry towar z iranu znajdziesz tam .
I to wszystkim mówią a tu kilka gram koki i kara śmieci pffff
W hiszpanii czy w grecji chodzą czarnuchy po plaży sprzedają koraliki jakieś rzemyki na rękę.. taaa ale zaraz gość proponuje głównie hasz podłej jakości zmieszane pewnie z błotem z mozambiku.
No ale nadal to hasz XD
Mój znajomy kilka miesięcy temu leciał z Singapuru na Bali (Hiszpan w delegacji). Nie wiem, czy na nieświadomce, czy wiedział że ma przy sobie około 3-4 gramy marihuanen. Zatrzymali go na lotnisku na Bali. Ma dostęp do neta (o dziwo), ale grozi mu do 15 lat więzienia.
Może być, odbierałem z pracy hiszpana z balic wszystko ok ale w hotelu gość wypakował kilka lolków bo u nich to norma i nie wiedział, że tutaj nie legal ale nikt tego nie wychwycił. Jak mu wytłumaczyłem że miałby przejebane to tylko skwitował eee tam - jebany mały konus.
Jeśli zamiast zjebanego ajfona dostał bym np w prezencie przez pomyłkę ok 100gr kokainy to bym sie bardziej cieszył zabawa przednia a dla innych to jakieś 300tys zł.
Mordo zmień dilera , 1gr po 3 tyś ?
na filmiku jest chujowa heroina niestety
Do tego masz problem z matematyką albo diler cie w chuja tnie.
Nie 300k tylko 30k za 100g. 300zł x 100g = 30k
Po czym wnioskujesz że to helupa ?
300 PLN za gr koli ? dołóż jeszcze 200/300
U nich takie prawo, może to skrajność, ale każdy wie o o i jak, wjeżdżając do Dubaju podpisujesz klauzulę, że godzisz się na karę śmierci w przypadku złapania z narkotykami. Więc jeszcze większym debilizmem niż to prawo jest podjęcie takiego ryzuka dla kilku tysiecy juro;)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów