📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kara śmierci za takie coś? To jest jakaś skrajność u nich z prawem. O ile kara śmierci za zabójstwo jest ok to tu jest lekka przesada.
ciekawe jakie ceny mają prochy u szmatogłowych ?
jak by tam telefony były mogli by się nie skapować
jak by tam telefony były mogli by się nie skapować
W między czasie Dubajskie bogate turbany ćpają najlepszej jakości śnieg od prywatnych dilerów.
ludzie się na technice nieznaną , przecież iPhon współpracuje z Ikeą a to jest ich nowy super model do samodzielnego składania , celnicy bez drygu technologicznego
To jest IPHON w stanie zmielonym, żeby sie nie połamał w czasie transportu, po dotarciu na miejsce trzeba go poddać procesowi "odwrotnemu", czyli go "odmielić" i z powrotem zrobić z niego IPHON. No że ja takie rzeczy muszę tłumaczyc dorosłym ludziom.
Bohdansk napisał/a:
Kara śmierci za takie coś? To jest jakaś skrajność u nich z prawem. O ile kara śmierci za zabójstwo jest ok to tu jest lekka przesada.
Tym bardziej, że ludzi nie krzywdą, a uszczęśliwiają
Jeśli zamiast zjebanego ajfona dostał bym np w prezencie przez pomyłkę ok 100gr kokainy to bym sie bardziej cieszył zabawa przednia a dla innych to jakieś 300tys zł.
ziembix napisał/a:
Jeśli zamiast zjebanego ajfona dostał bym np w prezencie przez pomyłkę ok 100gr kokainy to bym sie bardziej cieszył zabawa przednia a dla innych to jakieś 300tys zł.
na filmiku jest chujowa heroina niestety
Do tego masz problem z matematyką albo diler cie w chuja tnie.
Nie 300k tylko 30k za 100g. 300zł x 100g = 30k
@bohdansk kara śmierci za przemyt narkotyków w rejonie Bliskiego Wschodu i Indochin jest efektem działalności białych w XVIII/XIXw. Wywożono stamtąd dobra luksusowe i upychano opium i inny syf miejscowym który wyniszczał całe populacje. Szmatogłowych mi nie szkoda, ale nie ma im się co dziwić że mają takie podejście do narkotyków.
Oczywiście islam w co niektórych krajach dodatkowo dolewa oliwy do ognia, ale w wielu nie-muzułmańskich krajach (Tajlandia, Wietnam, Filipiny itd.) istnieje równie rygorystyczne prawo.
Oczywiście islam w co niektórych krajach dodatkowo dolewa oliwy do ognia, ale w wielu nie-muzułmańskich krajach (Tajlandia, Wietnam, Filipiny itd.) istnieje równie rygorystyczne prawo.
Iphone X - dystrybucja kolumbijska
To był proszek do wyciągania wilgoci tylko zapomnieli włożyć do pudełka telefon.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów