Ostra jazda po hamulcach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ja pierdole kiedy ludzie nauczą się włączać awaryjne, nie wiem oszczędzają żarówki ?
"w polskim stylu"? A gdzie okrzyki "kurwa", gdzie sebixy na 20-letniej beemce, dlaczego nie ma cebuli w bagażniku?
Ciężko zostawić sobie 10m odstępu na każde 10km/h, trzeba się przytulić do czyjejś dupy bo smutno na drodze.
Dinaeel napisał/a:
Ciężko zostawić sobie 10m odstępu na każde 10km/h, trzeba się przytulić do czyjejś dupy bo smutno na drodze.
Lepiej zostawić po 1km odstępu raz że bezpieczniej a do tego problem korków zostanie rozwiązany.
o mój boże, jaka akcja, jakie wybuchy
masakra
zwykle hamowanie
a ziomek co kręci tą kamerką z bólem dupy szuka sensacji żeby w internetach zaistnieć....
masakra
zwykle hamowanie
a ziomek co kręci tą kamerką z bólem dupy szuka sensacji żeby w internetach zaistnieć....
Jak się jest debilem siedzącym na zderzaku przy prędkości pewnie około 70-80km/h (na tym filmie) to o wypadek nie trudno. Szczególnie widać to w dużych miastach w POLSCE. Idioci zapierdalają, skaczą pomiędzy pasami, jeśli jest tylko 300m drogi przed nimi to rozpędzają się do 120-130, żeby dosłownie kilka sekund później ostro hamować... ani nie skraca to czasu jazdy, ani nie poprawia ruchu w mieście bo potem wszystko stoi po stłuczkach powodowanych przez właśnie takich kretynów.
Rinko napisał/a:
Lepiej zostawić po 1km odstępu raz że bezpieczniej a do tego problem korków zostanie rozwiązany.
Tak, gdyby wszyscy na autostradzie itp drogach jeździli na zderzaku nie było by korków. Super.
Niech zgadnę, prawko z chipsów?
piotrFr napisał/a:
Tak, gdyby wszyscy na autostradzie itp drogach jeździli na zderzaku nie było by korków. Super.
Niech zgadnę, prawko z chipsów?
Za to Ty chyba mózg w chipsach znalazłeś, bo sarkazmu nie widzisz, mimo że wali po oczach. Ale mówi się, że to wyższa forma wypowiedzi, niedostępna dla nizin intelektualnych.
@up Ja skumałem
BKKW napisał/a:
Za to Ty chyba mózg w chipsach znalazłeś, bo sarkazmu nie widzisz, mimo że wali po oczach. Ale mówi się, że to wyższa forma wypowiedzi, niedostępna dla nizin intelektualnych.
Sarkazm? Ten 1km byl sarkazm na stwierdzenie o 10m odstepu na kazde 10km/h, ze niby za duzo? Kto tu jest nizina intelektualna.
Wiele się mówi, że Polacy nie potrafią jeździć. Nie zgodzę się na takie uproszczenie sprawy. Polacy są po prostu skończonymi idiotami. Tutaj brakuje podstawowego myślenia i wyciągania wniosków. Rok w rok, tysiące zgonów, inwalidów i żaden cebulak nie pomyśli dlaczego. Ważne, żeby być w domu 15 minut szybciej i wykorzystać je na swoje żałosne życie.
k@BrianGriffin
Bo jak jeździsz przepisowo (albo przynajmniej "prawie przepisowo") to jesteś przegrywem...
Bo jak jeździsz przepisowo (albo przynajmniej "prawie przepisowo") to jesteś przegrywem...
No w sumie to prawda. Każdy łamie przepisy, jedzie o te 10 może 20 więcej na zakazie, a tiry to już w ogóle. Niby mają blokady, a ostatnio kurwa jechałem na ograniczeniu do 90 i jade za tirem który jechał równą stówe... Jak ktoś tylko jedzie przepisowo np. w zabudowanych te 45 a za nimi korek to wkurw innych kierowców do tego stopnia, że zaczynają agresywnie wyprzedzać na czołówke, w niebezpiecznym miejscu. Jeśli każdy nie zacznie jeździć przpisowo to nie poprawi się nic...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów