W Filipinach kręcą kolejną część uniwersalnego żołnierza .Trzeba przyznać - bardzo dobra gra aktorska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Maczetowiec w żółtym się zdziwił. Ten drugi w białym sam się prosił RIP głupki
Ten w białym to chyba dokonał najgłupszej śmierci jakiej widziałem, zero instynktu samozachowawczego jakby miał przećpany łeb
Dzieciaki na pierwszym planie na linii strzału, zero zastanowienia u żołnierzyka.
m_ivan napisał/a:
Dzieciaki na pierwszym planie na linii strzału, zero zastanowienia u żołnierzyka.
Dziecko żyje?
Tak.
To teraz mogę w spokoju osierocić swoje dzieci w imię służby ojczyźnie - powiedział m_ivan i skonał.
Widziałem to z tytułem *żołnierz zabija bezbronnego cywila" o maczecie nie było słowa.
Ten drugi to tak za free dostał.
Pięknie tak się strzela do małp , ładne polowanie
PabloSkills napisał/a:
Ten drugi to tak za free dostał.
No nie do końca. Szedł na żołnierza już po tym gdy ten wpakował kilka kulek jego koledze. Nikt normaly czegoś takiego by nie zrobił, czyli był nienormalny i gdyby też nie dostał kulki to pewnie by podniósł z ziemi maczetę kolegi albo wyciągnał swój nóż czy tam pistolet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów