Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Chuj z nim. W każdej szkole była, jest i będzie taka pierdolona ofiara losu, z której wszyscy dookoła mają beke. Widzę, że w tym zakresie się akurat nic nie zmieniło
Jak sobie z tym radziłeś?
Musiało być ci ciężko, ofiaro...
Jak sobie z tym radziłeś?
Musiało być ci ciężko, ofiaro...
No widzisz, ja byłem po tej drugie stronie barykady. Wyłapywaliśmy takie ameby umysłowe jak Ty, takie ofiary losu i dręczyliśmy je przez cały rok
Ciekawe jakim teraz człowiekiem jesteś.
On teraz tym "ameba" czysci kible i grzecznie mowi "Tak prosze Pana, dobrze prosze Pana"
No widzisz, ja byłem po tej drugie stronie barykady. Wyłapywaliśmy takie ameby umysłowe jak Ty, takie ofiary losu i dręczyliśmy je przez cały rok
Ale jak ci wujek kutalonga w dupę ładował to nie byłeś taki cwany, co ?
Ale wy łykacie wszystko jak pelikany, koleś się przypucował że niby taki groźny i w ogóle miał kolegów w szkole, bo ktoś wcześniej mu pocisnął i nie chciał wyjść na błazna. W rzeczywistości pewnie albo podpierał ściany, albo chował się przed większymi, względnie podlizywał się tym którzy okazywali chociaż cień uwagi bo tacy właśnie lubią wymyślać podobne historyjki co to, gdzie i z kim nie robili.
A debili z filmiku chłostać aż się zesrają, ani to śmieszne ani popisowe, gówniak który wylądował w ten sposób łbem na betonie ma sporą szanse na krwiaka mózgu, a wtedy albo warzywo albo wyciągnie kopyta, zero kurwa wyobraźni. Domyślam się że to jakiś spierdolony czelendź, bo już gdzieś widziałem filmik jak w dokładnie ten sam sposób bawią się inne kurwie z niezdiagnozowanym FAS, ale tamci to robili przynajmniej na trawie.
Nie zesraj się
Co Ty taki niedowartościowany chłopczyku jesteś? Swoją wcześniejszą wypowiedzą tylko potwierdziłeś, że jesteś na poziomie zwykłego głupka robola także na jakie podejście do Ciebie liczysz? Jak do człowieka inteligentnego? Na pewno im nie jesteś Nie radzisz sobie głową to próbujesz siła, typowe dla głupich ludzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów