Wycieńczenie organizmu pod wpływem alkoholu w uk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aż dziwi że z polski :< tak upaść nisko po paru piwkach
prkrx napisał/a:
Wypiliśmy po 3 piwa na łeb, ale byliśmy zmęczeni po robocie, lepiej ?
Gdzie ty tam piwa widzisz? To są napoje piwopodobne.
Co to za gówno??? To jest sadol czy zaczyna sie tu YT robić?
Jebnął to jebnął, na chuj drążyć temat.
Jerzy_Michał_Wołodyjowski napisał/a:
Gdzie ty tam piwa widzisz? To są napoje piwopodobne.
Zgodzę się co do żywca - to piwo dla byłych UB-ków i SB-ków którzy kupowali je w pewexsie ale jeśli chodzi o Pils'a ? Powiem Ci że z piwowarstwem masz małą styczność i gdybyś choć trochę był w temacie wiedziałbyś że w pod koniec zeszłego roku ten "napój piwopodobny" został piwem roku zostawiając daleko w tyle małobrowarnicze wymysły dla hipsterów. I mi bardzo smakuje więc
Tyskie też zostało piwem roku i co z tego smakuje jak szczyny . Piję tylko Perłę Ciechana i Kasztelana niepasteryzowanego
@prkrx - heh, za grosz w tobie polskiej krwi. Ja jestem zmęczony po robocie i 0.7 wypijam sam. Co prawda nie pamiętam jak goście wychodzą, ale nie bełkoczę i jestem wyjątkowo kulrlturaalny
@bohdan_lazuka - a możesz mi powiedzieć na jakiej podstawie śmiesz twierdzić, że brak u mnie za grosz polskiej krwi ? Jesteś zmęczony i wypijasz 0.7 sam ? gratulacje. Najpierw piszesz, że sam pijesz, a potem, że nie pamiętasz jak goście wychodzą.. zdecyduj się..a tak na koniec, nie chcę się spinać, jak małostkowy polaczek. Po prostu kolega się napił było śmiesznie i tyle, a Ty coś piszesz o jakimś braku polskiej krwi.. śmieszny jesteś
I weź tu pij z mendami co Cie nagrywają i potem mają zabawę pokazując to innym, a sami wtedy byli nie lepsi...
@prkrx
A ty myślisz, że on naprawdę wypija te 0.7? Zmyśla, bo pijaństwo i chwalenie się kto to ile nie wypije i jak bardzo nie imprezuje teraz modne wśród gimbusów.
A ty myślisz, że on naprawdę wypija te 0.7? Zmyśla, bo pijaństwo i chwalenie się kto to ile nie wypije i jak bardzo nie imprezuje teraz modne wśród gimbusów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów