Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co do upadku to tylko powtórzę poprzedników, musiało zaboleć
Gość jest waleczny i nie odpuszcza. Wg mnie brawa dla niego.
No chyba, że chcecie zrobić z zawodników żużlowych takie panienki jak grają w naszej reprezentacji w piłkę nożną.
To jest żużel- ludzie chcą oglądać walkę, a nie objechanie czterech kółek jeden za drugim.
Fajnie, że niektórzy zawodnicy biorą ze sobą jaja na tor.
To jest walka:
To co robi Baliński to zwykły bandytyzm i nie przekonuj mnie, że jest inaczej.
To jest walka:
To jest dopiero transmisja! Nie ma to jak wymieniać kto w jakim kasku przy czarno białej wizji
Widziałeś Balińskiego pewnie w dwóch wyścigach na YT, więc myśl sobie co chcesz. Dla Ciebie to bandytyzm dla innych sportowe zacięcie i poświęcenie.
Jestem ekspertem.
Widać że amator, zero refleksu, nawet nie zdążył nacisnąć hamulca.
gdybys sie troche baranie interesowal wiedzial bys ze motory te nie posiadaja hamulcow
Teraz odpowiedz sobie na pytanie dlaczego nikt nigdy was do szpitala nie zawoziłjak się we dwóch z bratem zapierdalało po lesie na simsonie dziadka, nieraz nie pięć leciało się w drzewo czy inne krzaki na główkę, a jakoś do szpitala nikt nas nigdy nie zawiózł. Ot mi sensacja. Chociaż dla kogoś kto od urodzenia siedzi przed kompem, to faktycznie może wydawać się makabryczne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów