Dzisiejszego dnia miał miejsce trening punktowany z Częstochową. Upadek wyglądał dramatycznie, o dziwo Damian wyszedł z tego bez szwanku po badaniach opuścił szpital. Lekarz wspomniał, że nic mu się nie stało tylko ze względu na to, że w przeszłości ćwiczył sztuki walki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to się nazywa: mieć farta
ja pierdole jaki cud, że nic mu się nie stało, tak lecąc po bandzie mógł się porządnie połamać
Ja pierdole... Tak nie lubię żużlu, że to się w głowie nie mieści.
Dzisiaj zaledwie 30min po upadku Balińskiego w trzech sklepach słyszałem jak wiara o tym gadała.
Kurwa...
Dzisiaj zaledwie 30min po upadku Balińskiego w trzech sklepach słyszałem jak wiara o tym gadała.
Kurwa...
cripkillah napisał/a:
Ja pierdole... Tak nie lubię żużlu, że to się w głowie nie mieści.
Kurwa...
Nic tylko się wyprowadzić z Leszna...
Leszno ma sponsoring dzięki żużlowi, miasto jest znane głównie dzięki żużlowi i zawodach szybowcowych. Więc, mimo że nie lubisz żużla powinieneś być wdzięczy, bo powstają jakieś markety i galerie, coś się dzieje, bo gdyby nie to to byś miał tyle atrakcji co w Gostyniu...
jak się jeździ na pierdzikole to trzeba się liczyć z takimi sytuacjami. Wiem bo posiadam EXC450
Kóba napisał/a:
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka
Dokładnie tak. Baliński należy do zawodników, którzy zachowują się na torze tak, jakby byli sami. Gdy przegrywa pozycje robi wszystko, żeby zaszkodzić drugiemu zawodnikowi. Chociażby sytuacja z Wrocławia, jak jechał sam na parę gospodarzy:
Dlatego powinien się połamać raz, a dobrze, żeby kretyn nabrał myślenia na torze i zachowywał się w sposób normalny.
Co nie zmienia faktu że Baliński to jebany skurwiel, przez którego nie raz, nie jeden zawodnik mógł doznać niesamowicie groźnych wypadków. BTW. Pozdrawiam rolnicze leszno
Nie lubie Balinskiego( ladnie to ujalem), ale fakt ze nic mu sie nie stalo troche mnie nawet ucieszyl, bo wygladalo to naprawde zle. Mialbym nadzieje jakis czas temu, ze kolega Balinski po tym upadku(locie) pojdzie po rozum do glowy i nie bedzie wozil kolegow po bandach, ale nie jestem umiarkowanym realista i zdaje sobie sprawe, ze w jego jezdzie nic sie nie zmieni.
Pozdrowienia z Czestochowy - tutaj kazdy ''ubustwia'' balona
Pozdrowienia z Czestochowy - tutaj kazdy ''ubustwia'' balona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów