📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:46
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tym kraju to już nawet wypad po wódkę musi być efektowny, choć niekoniecznie efektywny
" w pewnym momencie uczestnicy libacji zdecydowali spuścić jednego z nich na linie "
Może był tak najebany że po schodach nie dałby rady.
Może był tak najebany że po schodach nie dałby rady.
Dotychczas Toruń nazywany był miastem batmanów,tylko w ciągu miesiąca na mojej ulicy wypadło z okien dwóch napierdolonych facetów i jedna baba.
Z trzeciego piętra?? Najebany człowiek nie ma prawa zrobić sobie krzywdy po upadku z takiej wysokości...
A mówili , ze wódka zabija.
twojamatkajestgruba napisał/a:
Z trzeciego piętra?? Najebany człowiek nie ma prawa zrobić sobie krzywdy po upadku z takiej wysokości...
To może w Rosji, w polszy giną nawet z parteru ! Takie matoły u nas są zwłaszcza na Wiejskiej! przykład Lepper.
@Mar0 3 pietro w bloku to co najmniej 13-14 metrow wysokosci, więc nie wymyślaj, ze spadaj z takiej wysokosci człowiek nic sobie nie zrobi
Żee kuuurwa jaaa nie zejjjddeee???
@ferro chyba troche przesadzileś z ta wysokośćia, tyle to ma caly blok. 3 pietro to bedzie z 10m. co nie zmienia że i tak wystarczy zeby sie rozjebac o chodnik
Galian napisał/a:
@ferro chyba troche przesadzileś z ta wysokośćia, tyle to ma caly blok. 3 pietro to bedzie z 10m. co nie zmienia że i tak wystarczy zeby sie rozjebac o chodnik
parter + 3 piętra, każde po srednio 3m plus wylane poziomu z 50cm każdy tak sobie mniej wiecej liczyłem, może źle, może dobrze
Ja rozumiem to tak, że ogólnie są 3 piętra: parter, pierwsze, drugie czyli wysokość okna na jakichś 7-8m.
hah dobra biba moje miasto:p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów