📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dopiero zacząłem oglądać a już mi się podoba
Dochodzę do wniosku, że krzyki przy spadaniu są wymysłem przemysłu filmowego...
kurwa cały się spociłem. Za stary już jestem na to, a za gnoja sam łaziłem po dachach i drzewach
Idę ręce umyć, 8 minut oglądania i dłonie całe mokre. Ten gościu w 3:55 przeżył tylko miał sporo żeber połamanych, a ten co do wody skakał nie przeżył, gdzie tu logika?
Za głupotę trzeba płacić (pomijam przypadki, w których ktoś nie prosił się perfidnie o upadek jak 90% na tym filmiku).
Było widać i słychać, że jebnął na dechę do wody. A przy takiej wysokości, skok do wody na dechę to jak walnięcie w beton.
nerusss napisał/a:
a ten co do wody skakał nie przeżył, gdzie tu logika?
Było widać i słychać, że jebnął na dechę do wody. A przy takiej wysokości, skok do wody na dechę to jak walnięcie w beton.
Bambo klaaaa
ruskich trochę w kwestii ewolucji ominęło
4:30 -> na chuj, na chuj, na chuj,....
Swoją drogą wreszcie ktoś spada, a nie ciągle te filmiki z kolesiami łażącymi "nieskutecznie" po budynkach.
Swoją drogą wreszcie ktoś spada, a nie ciągle te filmiki z kolesiami łażącymi "nieskutecznie" po budynkach.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów