Rolnicy robią porządek z upadlincem, który podczas strajku zerwał flagę z traktora i ją wyrzucił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Rolnicy robią porządek z upadlincem, który podczas strajku zerwał flagę z traktora i ją wyrzucił
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zbynekmaslanka napisał/a:
Ja pierdolę rolników, mówią, że są biedni a w sklepie cebula po 7zł.
Od rolnika kupujesz czy od Niemca w Kauflandzie czy innym Lidlu ?
wieśniacy uprawiający ziemię dzisiaj nazywani rolnikami nigdy w historii nie mieli tak dobrze jak dzisiaj a im ciągle mało
Strzelać do tych wieśniaków bez ostrzeżenia ! Niech sobie pola blokują dejty zasrane ! Może by się tak skupili na płaceniu ZUS ?! Dlaczego wszyscy musimy dokładać do ich emerytur ? Jak tak im źle to niech się do miasta przeprowadzą.
zbynekmaslanka napisał/a:
Ja pierdolę rolników, mówią, że są biedni a w sklepie cebula po 7zł.
Rolnik sprzedaje do skupu tą cebule za 0,80-1zł więc pomysł kto tak naprawdę Cię jebie.
KarbonoweWiadro napisał/a:
Rolnik sprzedaje do skupu tą cebule za 0,80-1zł więc pomysł kto tak naprawdę Cię jebie.
Nie pierdol głupot, oni w tym uczestniczą, nikt ich siłą nie zaciągnął do Biedronki, Żabki, Lidla, Carefoura.
Rolnik woli sprzedać taniej na raz i pozbyć się problemu, a na Polaków ma wyjebane.
Jakby kurwa mógł, to by cebulę sprzedał za 3zł sam, i wszsytko przytulił, ale mu się nie opłaca.
Lac te kurwy ukraińskie śmieci jebane
Polak Ukrainiec dwa bratanki !
Dogadają się.
Dogadają się.
Każde działanie przeciwko Ukrainie to jawne wspieranie Putina. Należy zrobić wszystko, aby osłabić ruskie kurwy.
No niemała ilość antypolskiego ścierwa uaktywniła się pod tym tematem.
Wuja to ty masz, ale na zaporożu, UPAdliński trollu
Bmwf10520 napisał/a:
Jak ktoś ma do 20 hektarów to nie ma chlop powodu strajkować,mam wuja na wsi,mówił jak to z tym jest i awanturują sie tylko ci jak mówisz- obszarnicy co maja po 100 i wiecej hektarów.
Wuja to ty masz, ale na zaporożu, UPAdliński trollu
Az sie zalogowalem czego czesto nie robie, przez te 15 czy tam 10 lat jak tu jestem, WAS KURWA POJEBALO ? kazdy ktory krytykuje rolnikow oraz ich dzialania, stal by jak pizda jakby wyrzucili przy nim flage polski, to jest historia to jest flaga za ktora wiele osob poswiecilo zycie, ale co ja bede trollom tlumaczyc....
Jebać rolników, badna darmozjadow wyciągajacych łapy po kasę jak Rumuni na światłach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów