Rolnicy robią porządek z upadlincem, który podczas strajku zerwał flagę z traktora i ją wyrzucił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Rolnicy robią porządek z upadlincem, który podczas strajku zerwał flagę z traktora i ją wyrzucił
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę rolników, mówią, że są biedni a w sklepie cebula po 7zł.
sa rolnicy i biedni i bogaci... ale jak nie bedzie tych rolnikow i jak rudy przepchnie dalej co pis zaczal to wszyscy bedziemy zrec gowno z euro-kolchozu....
powprowadzali regulacje ze niby ma byc czysta i zdrowa zywnosc... a pozniej od ukrow sciagaja wszystko jak leci bez kontroli
teraz rudy chce wpisac przejscia do infrastruktury krytycznej zeby moc karac protestujacych i czyscic ich sila z blokad.... zeby towar na ktorym tuski i pisy zarabiaja krocie (kosztem waszego zdrowia) mogl przejechac swobodnie...
to sie musi skonczyc 4tym rozbiorem....
powprowadzali regulacje ze niby ma byc czysta i zdrowa zywnosc... a pozniej od ukrow sciagaja wszystko jak leci bez kontroli
teraz rudy chce wpisac przejscia do infrastruktury krytycznej zeby moc karac protestujacych i czyscic ich sila z blokad.... zeby towar na ktorym tuski i pisy zarabiaja krocie (kosztem waszego zdrowia) mogl przejechac swobodnie...
to sie musi skonczyc 4tym rozbiorem....
wielu prorosyjskich prowokatorów wsrod naszych chłopów tfuu a tak naprawdwę garstka spoleczesńtwa dosc zamożna posiadająca mninimum po kilkastet jesli nie tysiace hektarów same traktory warte miliony
Jestem kierowcą CE na krajowe. Zarabiam na siebie i swoją rodzinę. Co ja im zrobiłem że nie mogę normalnie pracować? Dlaczego blokuje się drogi i nie pozwala normalnie żyć innym ludziom którzy z polityką nie mają nic wspólnego?
Liczyłem że zaczną strzelać do rolników po incydencie na granicy, niestety rudy zmiękł po szkoleniu w Brukseli.
Zabawne jak ten palant myśli, że przedstawi się jako Izraelczyk to mu jednak wolno.
O ile wiem skończyło się zarzutami znieważenia symboli narodowych.
O ile wiem skończyło się zarzutami znieważenia symboli narodowych.
mygyry napisał/a:
Zabawne jak ten palant myśli, że przedstawi się jako Izraelczyk to mu jednak wolno.
To wcale nie jest zabawne.
Żydek (nie upainiec) już oznajmił, że podda się dobrowolnej karze grzywny, oby trafił na sędziego, który mu przywali z 5 lat bez warunku. Będzie niezła gównoburza u pejsów
Nigdzie nie mogę znaleźć filmiku co ukrainiec podtarł się nasza flaga a drugi go nagrywał, ktoś coś? Bo chyba wszędzie to usuwają.
Już niedługo powtórka z festiwalu w Izraelu ale tym razem polska edycja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów