Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie spodziewalem sie po jakims internetowym szlamiku ze zrozumie:) Ten bezwład w polsce nie bedzie trwal wiecznie jest wojna zimna i goraca ale tacy jak ty nie pojma tego dopoki real zapuka do ich drzwi.
Klep w klawiaturke
o kolejny:) pozytecznych idiotow nie brak takie kundelki witaly wesolo wladze ludowa po wojnie padajac na kolana:D
i jeszcze jeden internetowy wojownii xDDDDDDD pobor musi wrocic i to jak najszybciej
Co, Polskich znaków na banderowskiej klawiaturze brak? won, psie ukraiński walczyć o swój burdel.
W pierwszej kolejności powinni w Polsce skurwysynów wyłapać.
Spokojnie Ruska onuco już jadą PO ciebie ..
W pierwszej kolejności powinni w Polsce skurwysynów wyłapać.
Problem w tym że nie maja ani prawa ani możliwości wyłapać swoich poza Ukraina.
nie spodziewalem sie po jakims internetowym szlamiku ze zrozumie:) Ten bezwład w polsce nie bedzie trwal wiecznie jest wojna zimna i goraca ale tacy jak ty nie pojma tego dopoki real zapuka do ich drzwi.
Klep w klawiaturke
Czy Ty właśnie zapowiadasz nam drugi Wołyń?
Bo to ruSSkie cwele
Nie nazywaj ich cwelami bo obrażasz wyższą formę egzystencji.
Czy Ty właśnie zapowiadasz nam drugi Wołyń?
czy ty wlasnie probujesz myslec dwoma komórkami ?
[ Dodano 2024-06-13, 17:46 ]
Co, Polskich znaków na banderowskiej klawiaturze brak? won, psie ukraiński walczyć o swój burdel.
zeby wciaz cos tam sapac o banderze to trzeba byc co najmniej ulomnym:D masz zolte papiery? matka cie skrobala czy jak to tam bylo z twoim poczęciem:D mnie ty k wo bedziesz z Polski wyganiać
Przez takie j bane psy w tym kraju nie jest dobrze bo napedzacie cfele kacapskie zwyciestwo. czolgaj sie w kijowie dziekowac ze inni gina za ciebie albo modl się bo w razie co nasze granice zamykamy i idziesz do woja .
Jakis kleszcz mi każe za Ukrainę walczy ć jbany xDDDDDDDD
Kacapski pozyteczny idiota
[ Dodano 2024-06-13, 17:56 ]
Nie ma się z czego śmiać teraz poliniaków będą tak łapać jak zwierzęta ,choćby za to że dali się wyszczepić jak bydło i głosowali na swoich oprawców ,szkoda tylko niewinnych ludzi ,a truchła tych najemników co pojadą walczyć o upadlinę niech tam chowają bo nie mają prawa w Polsce leżeć .o to gorsze świnie jak folksdojcze !!!!!
poloz sie glowa cie boli psychotropy puscily i nie piszcz , twoi koledzy z wiosek bez kibli użyźniają już pola ukrainy
czolgaj sie w kijowie dziekowac ze inni gina za ciebie albo modl się bo w razie co nasze granice zamykamy i idziesz do woja .
Ty jeszcze kojarzysz, że jesteś w domenie .pl? Czy już wszystko Ci się pierdoli? Do woja Cię nie wzięli przez narkotyki?
zeby wciaz cos tam sapac o banderze to trzeba byc co najmniej ulomnym:D masz zolte papiery? matka cie skrobala czy jak to tam bylo z twoim poczęciem:D mnie ty k wo bedziesz z Polski wyganiać
Przez takie j bane psy w tym kraju nie jest dobrze bo napedzacie cfele kacapskie zwyciestwo. czolgaj sie w kijowie dziekowac ze inni gina za ciebie albo modl się bo w razie co nasze granice zamykamy i idziesz do woja .
poloz sie glowa cie boli psychotropy puscily i nie piszcz , twoi koledzy z wiosek bez kibli użyźniają już pola ukrainy
Dzieciaku jebie ruskich na tym samym poziomie co upadlińców. Ogrodzić w pizdu całą ukraine i wrzucić tam atomówkę. Żeby ci ruscy wam z dupy jesień średniowiecza zrobili, psie żydowskiego komika.
[ Dodano 2024-06-13, 19:22 ]
Nikt Ci nie karze walczyć, zaraz twój żydowski przywódca cię ściągnie z Polski z powrotem i pójdziesz walczyć ze swoimi skorumpowanymi braćmi. Pamiętaj żeby zaopatrzyć się chociaż w kosę bo wszystko co wam wysłaliśmy sprzedaliście ruskim, wy kurwy niewierne. Ha tfu, jesteście gorszym sortem od brudnego ścierwa z afryki- tam przynajmniej wiadomo, że trzeba strzelać, o nic nie pytać. W waszym przypadku jest gorzej bo się urodziliście Biali i udajecie podobnych do Polskiego Pana, ale spokojnie, zrobimy z wami porządek. Przyjdzie dzień, kiedy każdy saszka i inny dmitrij będziecie wypierdalać z Wielkiej Polski w podskokach, uciekając przed naszymi kulami. ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY
[ Dodano 2024-06-13, 19:26 ]
Problem w tym że nie maja ani prawa ani możliwości wyłapać swoich poza Ukraina.
Przecież już znaleźli sposób- nie wydają żadnych nowych wiz, pozwoleń i innych papierów w konsulatach. Każdy saszka, kiedy skończy mu się wiza, będzie musiał się udać na upadline i zapłacić łapówkę żeby dostać papiery na kolejne lata. A jak wiadomo tych najebanych wiecznie ruskich śmieci nie będzie w większości stać na duże łapówki i wielu ich zostanie wdeptanych w glebę pod chersoniem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów