Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W pierwszej kolejności powinni w Polsce skurwysynów wyłapać.
ja bym jeszcze tych ukrofilów tam dołączył wielkich przyjaciół banderowców
[ Dodano 2024-06-12, 23:28 ]
Chłopczyku. Idź braunowi brodę czesać.
Dziecinko idz już spać mleczko pamiętaj żeby wypić
ja bym jeszcze tych ukrofilów tam dołączył wielkich przyjaciół banderowców
Dziecinko idz już spać mleczko pamiętaj żeby wypić
Zaorałeś się sam tumanie. Nie pisz więcej po pijaku. Idź na odwyk a do tego czasu nie pisz. Bedzie ci ciężko nie pić komuchu.
Ooo groźby się zaczęły. Czy to Ty turbobaronie? Mi też tak się odgrażał, że jego koledzy banderowcy po mnie przyjdą.
śmigiełko to jest wielki haker, lepiej z nim nie zadzierać. Przechwalał się tu kiedyś, że może sobie i kilkaset multikont założyć, a admini chuja mu zrobią.
@POLTERGHSIST. Ty masz jakąś ukro-fobię i ma ię niższości? Nienawiść i złość, którą okazujesz jest zapewne odbiciem twojego patologicznego dzieciństwa. Postaraj się napisać po polsku i konstruktywnie co ci ta Ukraina takiego zrobiła? Zagryźli ci kury a potem wyssali jajka? Matka zostawiła ojca
/ żona Ciebie i poszła z Saszą. Nienawiść niekonstruktywna jest oznaką słabości i bólu istnienia. Pijesz?
Idź zbić piątkę z banderą pod ziemią szmatławcu
Idź zbić piątkę z banderą pod ziemią szmatławcu
Kolejny hahahaha. Jesteś multikontem poprzednich ułomów co nie czytają ze zrozumieniem? Czy po prostu kolejny tuman co nie czyta ze zrozumieniem?
Chłopczyku. Idź braunowi brodę czesać.
Idź już stąd, sasza, jutro do roboty na 5. Polski Pan ci wpierdoli jak się spóźnisz.
Zapomnij!W Polsce to oni mają misję specjalną SKOLONIZOWANIA Polski upainą-wg planów Rządu Światowego(żymian!)-przymusowej asymilacji tych dwóch państw!😡😡😡Operacja rozciągnięta na 2-3 pokolenia!😡
Zaorałeś się sam tumanie. Nie pisz więcej po pijaku. Idź na odwyk a do tego czasu nie pisz. Bedzie ci ciężko nie pić komuchu.
Tobie to tylko mleka i miodu dziecko
@POLTERGHSIST. Ty masz jakąś ukro-fobię i ma ię niższości? Nienawiść i złość, którą okazujesz jest zapewne odbiciem twojego patologicznego dzieciństwa. Postaraj się napisać po polsku i konstruktywnie co ci ta Ukraina takiego zrobiła? Zagryźli ci kury a potem wyssali jajka? Matka zostawiła ojca
/ żona Ciebie i poszła z Saszą. Nienawiść niekonstruktywna jest oznaką słabości i bólu istnienia. Pijesz?
Won z Polski Upadlińcuchu!!
co ci ta Ukraina takiego zrobiła? Zagryźli ci kury a potem wyssali jajka?
Ooo, jak bym chciał żeby mi porządnie wyssali jajka!
[ Dodano: 2024-06-13, 01:03 ]
IX punkt deklaracji niepodległości Ukrainy:
"The Ukrainian SSR solemnly declares its intention of becoming a permanently neutral state that does not participate in military blocs and adheres to three nuclear free principles: to accept, to produce and to purchase no nuclear weapons."
Więc wiesz, chyba Twój idol Zelenski jako pierwszy postanowił podważyć jej niepodległość.
I na podstawie tej deklaracji Rosja w Budapeszcie zadeklarowała poszanowanie granic i suwerenności Ukrainy. A w 2014 porozumienie jednostronnie złamała, więc powyższe słowa nic już nie znaczą. Skończył się pewien etap, nadeszła nowa era, nic nie będzie jak dawniej. Jak 1-go września 1939.
Won z Polski pedale! Ewentualnie możesz to leczyć w zakładzie.
[ Dodano 2024-06-13, 03:16 ]
Tobie to tylko mleka i miodu dziecko
Do budy dziecka pilnować! Żeby ci córka małego ukra w brzuchu do domu nie przytargała. Walczysz na portalu a na podwórku ci brużdżą.
polać temu panu
Ooo groźby się zaczęły. Czy to Ty turbobaronie? Mi też tak się odgrażał, że jego koledzy banderowcy po mnie przyjdą.
nie spodziewalem sie po jakims internetowym szlamiku ze zrozumie:) Ten bezwład w polsce nie bedzie trwal wiecznie jest wojna zimna i goraca ale tacy jak ty nie pojma tego dopoki real zapuka do ich drzwi.
Klep w klawiaturke
[ Dodano 2024-06-13, 06:29 ]
o kolejny:) pozytecznych idiotow nie brak takie kundelki witaly wesolo wladze ludowa po wojnie padajac na kolana:D
[ Dodano 2024-06-13, 06:30 ]
Idź już stąd, sasza, jutro do roboty na 5. Polski Pan ci wpierdoli jak się spóźnisz.
i jeszcze jeden internetowy wojownii xDDDDDDD pobor musi wrocic i to jak najszybciej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów