📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Halman napisał/a:
bardzo postępowo i nowocześnie...
I chyba typowo, jak na ten rodzaj użytkowników dróg.
Ten co swojego starego podpierdala, takiego syna to.... lepiej na kamień się spuścić i niech psy zlizują
3 pedały przy jednym rowerze
To uczucie, gdy ma się za dużo plemników. I nagłe chuj mówi głosem chuja ,, zwal mnie, jeśli nie... To w nocy zrobię Ci Surprise"
Jeden zboczeniec wali konia, a drugi go nagrywa xD
Pedalstwo nie zna granic
Chyba stare bo w tym roku nie było jeszcze upałów w Holandii. Max 28 stopni
Pisz pedałom to nie pejsbook czy jakiś tingtong że karę dostaniesz za mówienie prawdy
Facet się rozgląda cały czas lewo-prawo czy ktoś nie idzie, żeby nie gorszyć przechodniów. Skąd miał wiedzieć, że jakiś zbok go przez firankę w oknie podgląda?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów