Typowy millenials. Teraz mam wnuczka w wieku "a dlaczego?", więc w pełni rozumiem zachowanie policjanta.
A ja nie rozumiem. Czemu tak dlugo czekal i czemu nie bylo slychac strzalow?
Bo takie szarpanie to musi być uzasadnione, a nie get out i get out.....
A jakie konkretnie popełnił przestępstwo?
W Polsce jak policja Cię "prosi" byś wysiadł z samochodu i tego nie zrobisz to zostaniesz potraktowany tak samo jak murzyn na filmie nawet jeśli to by była tylko zwykła rutynowa kontrola. Masz wykonywać polecenia policjanta i tyle, ale jeśli Ci powie że masz mu obciągnąć to to już możesz zignorować.
Przestępstwo: smoluch w drogim aucie.
kompilacja porażeń murzynów teaserem powinna się nazywać: "Pan Prawnik Murzyn"
"A jakie przestępstwo? A dlaczego? " - Ty to mógłbyś spokojnie zająć miejsce pasażera, bo jesteś tego samego pokroju
Przestępstwo z najgorszego możliwego paragrafu: jest jebanym czarnym ścierwem które dyskutuje z białym człowiekiem zamiast grzecznie się podporządkować słowom białego pana. Nie ma gorszej zbrodni jak czarnuch który dyskutuje. Dziwię się że policjant nie miał w ręku pistoletu i nie wyjebał or dazu całego magazynka w to czarne gówno.
Przestępstwo z najgorszego możliwego paragrafu: jest jebanym czarnym ścierwem które dyskutuje z białym człowiekiem zamiast grzecznie się podporządkować słowom białego pana. Nie ma gorszej zbrodni jak czarnuch który dyskutuje. Dziwię się że policjant nie miał w ręku pistoletu i nie wyjebał or dazu całego magazynka w to czarne gówno.
Twoja matka byla posluszna jak ja wyciagneismy z poloneza 9 miesiecy przed twoimi pierwszymi urodzinami. Sklonnosci do uleglosci masz po matce.
Nastepnym razem niech nie zaklada szminki na wargi bo mi zostawila tecze na kutasie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów