Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na koparce zamontowany osprzęt do przenoszenia gnoju ?
I właśnie jakiś kawałek gnoju tam wisi
Na koparce zamontowany osprzęt do przenoszenia gnoju ?
To koparko-ładowarka, więc czemu nie.
I to samo czeka pizdusiów tutaj komentujących.
Po to pis ustanowił takie prawo, abyście to wy ponosili koszty takich wypadów do końca życia. A nawet Wasze dzieci.
Na przykład kiedy jebniesz na przejściu w nocy ubraną na czarno amebę. Więc z siebie się śmiejecie fajfusy
Ale wpisy hejtujące zwłoki motocyklisty w sytuacji kiedy to operator traktora okazał się jebanym debilem są wyrazem kompletnego zjebania małolatów na tym forum. Mam nadzieję że nie wyjdzie z pierdla do końca życia a każda zarobiona moneta na zmywaku pójdzie do rodzin ofiar jego pustego łba.
I to samo czeka pizdusiów tutaj komentujących.
Po to pis ustanowił takie prawo, abyście to wy ponosili koszty takich wypadów do końca życia. A nawet Wasze dzieci.
Na przykład kiedy jebniesz na przejściu w nocy ubraną na czarno amebę. Więc z siebie się śmiejecie fajfusy
Nie spuszczaj się tak
, bo wylewu dostaniesz dziadrk
Nie spuszczaj się tak
, bo wylewu dostaniesz dziadrk
Się kurwa odezwał 45 letni młodzieniec .
Taka niezbyt przyjemna śmierć O_o
dość szybka, znam wiele mniej przyjemnych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów