To Hende hoch to do tej Pani i co próbuje usunąć śmieci z drogi. Ręce opadają policja wezwana na miejsce gotowa aresztować normalnych ludzi zamiast zebrać gowno z asfaltu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Owczarek jest przestraszony. Dostał przykaz na odprawie, że czarnuchów, pedałów i innych zjebów klimatycznych wszelkiej maści pokurwieńców trzeba chronić. Pomimo tego że owczarek nie ma swojego zdania, czy postawy moralnej to na widok kamery wykonuje swoje obowiązki szybciej a na dodatek w pozycji pionowej Habt – ACHT
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów