To Hende hoch to do tej Pani i co próbuje usunąć śmieci z drogi. Ręce opadają policja wezwana na miejsce gotowa aresztować normalnych ludzi zamiast zebrać gowno z asfaltu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jebane lewaki!
W Niemczech to w ogóle tęczowe towarzystwo. I w całej Unii panuje jakaś taka dziwna nieświadomość otaczającego świata jak by rządzoncy mieli tego niemca co wszystko chowa, jak mu tam było..? Alzheimer
mateuszsick napisał/a:
W Niemczech to w ogóle tęczowe towarzystwo. I w całej Unii panuje jakaś taka dziwna nieświadomość otaczającego świata jak by rządzoncy mieli tego niemca co wszystko chowa, jak mu tam było..? Alzheimer
RządzONcy??
mateuszsick napisał/a:
Pewnie! Jebane lewactwo centralnie sterowne przez żydów! I środowiska LPG! Nazistsa Zalensky i banderowcy to największy problem. Ostatnio widziałem jak u mnie na osiedlu ukraincy w Lidlu rozcinali jednorazówki na dziale warzywnym. Wszystko po to żeby ludzie wsadzając jabłka musieli je z ziemi podnosić (brudne i obite).
Widziałem Ukraińca u mnie w żabce. Od razu poznałem, że to oni, bo jako jedyny z całej kolejki się uśmiechał do ekspedientki. Oni zawsze muszą się na siłę odróżniać, zamiast wtopić w tłum...
Verdi napisał/a:
Nakurwiać aż nie zdechnie
Nie, zaraz staną się społecznymi męczennikami. Ogrodzić płotem, wyznaczyć objazd chodnikiem i zrobić transmisję na YouTube. Ciekawe po ilu dniach będą prosić aby ich odkleić.
Po wyborach u nas będzie to samo, policja będzie ochraniać terrorystów zamiast ich siłowo usuwać
Z zapałem i zaangażowaniem godnym przodków, rozstawiała by po barakach azjatyckich nachodzców.
Jeszcze parę lat zjebanego euro kołchozu i kto wie, kto wie....
Z zapałem i zaangażowaniem godnym przodków, rozstawiała by po barakach azjatyckich nachodzców.
Jeszcze parę lat zjebanego euro kołchozu i kto wie, kto wie....
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów