📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Powinny być kary za filmowanie w pionie, zwłaszcza jeśli nagrywający debil ma ADHD czy parkinsona....
I nie tłumaczy go nawet to, jeśli- korzystając z okazji - już trzepał gruchę pod świeżego trupa...
;>>>
I nie tłumaczy go nawet to, jeśli- korzystając z okazji - już trzepał gruchę pod świeżego trupa...
;>>>
gruz spawany przez turasa na gościnnych występach w juesej
00:49 - Na pluszowych Kostkach Przeznaczenia wypadło pięć oczek. Interpretuję wróżbę: śmierć jednej osoby w wypadku
flejtuch napisał/a:
sebiksy pewnie płaczą bo rozwalone E46 poliftowe...
Bawarskiej kurwy nigdy żal mi nie będzie ..... Im więcej się ich rozpierdoli tym lepiej dla świata
Rafafik napisał/a:
Najlepszy jest komentarz kamerzysty hehe
EYEBALL OUT!
Oczko jej się odlepiło, tej panience
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów