W szoku jestem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
W szoku jestem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Giuliaaa napisał/a:
Ale to przecież facet jest...
Zacznijmy od tego: Czy to w ogóle przypomina człowieka?
Oj tam, dobry ptaszek musi mieć daszek. Poza tym ma obrazek Marilyn Monroe i słucha Britney.
ma własna orbite i 3 ksiezyce
Ale by z niej była Fat-human centipede. xdd
Jest masa teraz rzeźba
Za każdym razem gdy opierdala kolejnego burgera powinien sobie śpiewać jebany grubas.. ooops i did it again!
ale wy wszyscy pierdzielicie , otyłość jest chorobą , nie macie zielonego pojęcia jak ciężko jest z tym walczyć , ciekawe jak wy byście zrzucali wagę ważąc 200kg i mając żołądek trzykrotnie większy od tego co macie teraz , problemy z wagą mają kilka przyczyn , genetyczną - jest co najmniej kilka chorób genetycznych które skutkują otyłością, biologiczna - chociażby niedoczynność tarczycy ( ja mam niedoczynność tarczyc - na szczęście tylko 4 kg ponad normę), otyłości sprzyja również depresja - masz depresje to łatwiej nabić wagę, no i na tą chorobę można również zacząć chorować od różnego rodzaju leków , dziewczyny nich się wypowiedzą jak łatwo przytyć od durnych tabletek antykoncepcyjnych. zamiast trolowac " jak on może tyle żreć , czy on siebie nie widzi" to się kur** cieszcie że macie zdrowe organizmy i podziwiajcie tego faceta za odwagę , bo ma większe jaja od was - i w tym miejscu pragnę powiedzieć - pełen szacun dla kolesia za odwagę
ale może byc z siebie dumny osiągnoł cos czego wielu sadali moze mu zazdroscici ma 2 dupy z przodu i z tylu
kurwa ale się ta britney zmieniła
Um... A ja myślałem, że to ja mam problemy z nadwagą! Jako człowiek będący na ścisłej diecie i odnoszący sukcesy w dotrzymywaniu jej czuję się oburzony! Jak można się doprowadzić do takiego stanu?!
o kurfa ale dojebała dabel blasta widze dwie pary cycków jedne mniejsze u góry i drugie giga na dole jak ją widzę od przodu ne z profilu hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów