W szoku jestem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
W szoku jestem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej ma zajebiście dużo tajnych skrytek na żarcie pod faldami.
daje jej max tydzień życia
ja pierdole słynny pulpet łowicza spierdolił z słoika kurwa przecież jak by się przewróciła to jej własny brzuch rozjebałby jej głowe
żałosne jak można się doprowadzić do takiego stanu?! czy on nigdy nie marzył o tym co każdy zdrowy facet czyli o seksie z tabunami kobiet!? pewnie mamusia mu nie pozwalała myśleć o takich "brzydkich" rzeczach! hahaha
Z takich należy się śmiać w końcu oni to sobie zrobili świadomie! Nawet oni sami nie wierzą, że "nie zauważyli kiedy to sie stało"!
Z takich należy się śmiać w końcu oni to sobie zrobili świadomie! Nawet oni sami nie wierzą, że "nie zauważyli kiedy to sie stało"!
to coś to on czy ona?
ale kurwa JA PIERDOLE! no kurwa w kurwe kurwą.... to coś nie widziało ,że tyje?
Jak można kurwa ja się kurwa pytam jak można KURWA!
takich na ulicy powinno się palcami wytykać i śmiać im się w twarz. Może to by pomogło i by schudli.
Tylko nie w stanach. Tak za takie coś grorzą ogromne odszkodowania i/lub więzienie niestety. w USA bycie grubym to styl życia i naśmiewanie sie z 300kg potwora nie różni się niczym od naśmiewania się z murzyna, pedała, żyda. To tzw. 'hate crime' czyli zbrodnia nienawiści.
Przypomina mi sie historia 2 spaśluchów z USA ,które pozwały MC DONALDs za to ,że są grube.....
AAAAHHH KURWA! szkoda słów panie i panowie.
ale kurwa JA PIERDOLE! no kurwa w kurwe kurwą.... to coś nie widziało ,że tyje?
Jak można kurwa ja się kurwa pytam jak można KURWA!
takich na ulicy powinno się palcami wytykać i śmiać im się w twarz. Może to by pomogło i by schudli.
Tylko nie w stanach. Tak za takie coś grorzą ogromne odszkodowania i/lub więzienie niestety. w USA bycie grubym to styl życia i naśmiewanie sie z 300kg potwora nie różni się niczym od naśmiewania się z murzyna, pedała, żyda. To tzw. 'hate crime' czyli zbrodnia nienawiści.
Przypomina mi sie historia 2 spaśluchów z USA ,które pozwały MC DONALDs za to ,że są grube.....
AAAAHHH KURWA! szkoda słów panie i panowie.
A słyszycie o czym on śpiewa? Chce być gruby - niech będzie, to jego życie...
Virdos, obawiam się ze podmiot liryczny posłużył się w tym utworze ironia.
@Velture, to facet, a to jego kanał na YT gdybyś był bardziej zainteresowany jego "artystycznymi" wyczynami youtube.com/user/imsojawn?feature=watch
kurwa narożnik skórzany bym z niej uszył a i jeszcze na buty by sostało i czapke, no a że zima to i na rekawiczki... <homer>
To nie jest śmieszne lecz przykre.. Jego wózek inwalidzki na którym się porusza mógł by zadowolić kobietę która urodziła dziesięcioraczki i może na spacer do parku popierdalać. Współczuje gościowi po pewno się męczy jak cholera.
Ona pomiędzy fałdami sobie mięso przechowuje jak tatarzy pod siodłem.
I pomyśleć że niektórym na taki widok staje.
I pomyśleć że niektórym na taki widok staje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów