📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli to Ameryka, to prawdopodobnie zajebał Peceta 486 DX 33 Mhz na dosie, poważnie, oni jeszcze kilka lat temu na lotnisku takie mieli. Będzie musiał teraz zapłacić za jego utylizację
Dostała gdzieś po dupie/udzie.. Upiekło się jej tak czy siak patrząc na ilość czarnuchów w kadrze.
Geraldinio napisał/a:
Jeśli to Ameryka, to prawdopodobnie zajebał Peceta 486 DX 33 Mhz na dosie, poważnie, oni jeszcze kilka lat temu na lotnisku takie mieli. Będzie musiał teraz zapłacić za jego utylizację
Tak, DOS w kasowej szufladzie na pieniądze. Ja pierdolę.
OMGWTFLOOL napisał/a:
Tak, DOS w kasowej szufladzie na pieniądze. Ja pierdolę.
W Polsce do niedawna wszystko śmigało jeszcze na W XP, albo Mobile.
~VeIture napisał/a:
Na chuj tam stoi samochód w sklepie spożywczym?
Pewnie jakaś kuternoga na zakupy przyjechała
a ten na końcu idzie się jej oświadczyć
I ten typ z pękniętymi plecami w tle
Geraldinio napisał/a:
Tera to taki 486 ma swoją wartość wśród zwolenników retro pecetów. Poza tym to zajebał tylko szufladę z kasą a nie samą kasę z rzeczonym 486.
mazga50 napisał/a:
W Polsce do niedawna wszystko śmigało jeszcze na W XP, albo Mobile.
to teraz zastanów się co jest lepsze 20letni XP, czy 40letni dos?
Geraldinio napisał/a:
taki kalkulator może co najwyżej sterować taśmociągiem bagażowym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów