📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiedział prawdę polityczne media pranie mózgu
Zenek musi jeszcze nagrać piosenkie o myciu rąk i nie smarkaniu w palce.
kurski ha tfu
Nie od dziś wiadomo ,że wiadomości w TVP i innych stacjach to wiadomości dla innych polityków np. siedzisz sobie w chacie i patrzysz co kto gada i to zapewnia im takie np. TVP obejrzyjcie sobie House of Cards.
sars_80 napisał/a:
Oj powiedział i to aż za dużo. Media zależne to kupa gówna i ch*j
A to istnieją jakieś media niezależne? Dziennikarze i media to kupa gówna i chuj
Wieśniaki i tak wierzą w propagandę pisowską, bo to wyznawcy 500 plus
tvp propagandowa (polski kapitał) bo walczą z propaganda tvn-u (zagraniczny kapitał)... Ludzie oglądają jełopów zamiast sami ruszyć głowami...
Hahahahahhaha! Szok i niedowierzanie nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów