Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie że jak trafią szczepionką na covid w żyłę to później dostaje się zapalenia mięśnia sercowego? Nie, a no tak w TVP o tym na pewno nie powiedzą
Zapalenia chuja dostają
zobaczcie sobie statystyki Medicor z usa - 50k zgonow od "szczepionek" - a Medicor obsluguje jedynie niecale 20% populacji USA.... no ale w TV ani na fejsbuczku tego nie napisza, a tymbardziej na ulotkach rzadowych.... jednak wole byc foliarzem ufajacym oficjalnym dokumentom a nie pudelkowi
serio sami się tym chwalą, że zabijają swoje króliki doświadczalne? XD
zobaczcie sobie statystyki Medicor z usa - 50k zgonow od "szczepionek" - a Medicor obsluguje jedynie niecale 20% populacji USA.... no ale w TV ani na fejsbuczku tego nie napisza, a tymbardziej na ulotkach rzadowych.... jednak wole byc foliarzem ufajacym oficjalnym dokumentom a nie pudelkowi
Nie ma takich statystyk.
"Since December 2020, more than 350 million doses of COVID-19 vaccine have been administered in the U.S., and VAERS has received 6,968 reports of death (0.0019%), according to the CDC. (Numbers as of Aug. 26, 2021.)"
I części tych zgonów nawet nie da się przypisać szczepionce.
Już po samym fakcie braku chęci do wzięcia odpowiedzialności producentów za swój wyrób, oraz państw które dopuściły do jego wprowadzenia na rynek, powinien skłonić do zastanowienia nawet tych przeciętnie ociężałych umysłowo. Nikt Wam zrujnowanego zdrowia nie zwróci.
Ja co weekend większą chemię przyjmuję niż ta szczepionka i to bez namawiania. Naprawdę nie możliwe żeby to zaszkodziło. Ale każdy wierzy w co chce.
Pierdolicie, zaszczepiłem siebie i cała rodzinę. Nic nam nie jest, mamy w dupie covid. Zdrówka życzę, rozumu tak samo.
A wiesz że Ty i Twoja rodzina dalej możecie zachorować na covid? Nie życzę Wam tego.
Pozdrawiam, miłego popołudnia :-*
Pierdolicie, zaszczepiłem siebie i cała rodzinę. Nic nam nie jest, mamy w dupie covid. Zdrówka życzę, rozumu tak samo.
To że ktoś zaszczepił siebie, to trudno. Można się np. onanizować młotkiem, najważniejsze że nie szkodzi się innym. Ale wyszczepić własne dzieci to już przejaw czystego, klinicznego debilizmu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów