Konkretna gleba Nicholi Rogatkina podczas tegorocznych zawodów Crankworx Les 2 Alpes. O mały włos od harda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to rozumiem,jest kask,jest opieka medyczna na miejscu...A nie to co te cipki w rurkach na bmxach czy innym chujstwie co nawet bez kasku śmigają bo pod im grzywkę zniszczy.
Piwko za DH/FR bo sam śmigałem kiedyś
Piwko za DH/FR bo sam śmigałem kiedyś
zajebaliminick, właśnie bardzo dobrze ze cipki w rurkach jeżdżą bez kasku! Jest większe prawdopodobieństwo ze się pozabijają zanim złożą jaja.
Bez kasku wszystko bylo by Ok ,podczas obrotu kask ewidentnie przewazyl ,no i doszlo do tragedi....
WuSyRyHy napisał/a:
zajebaliminick, właśnie bardzo dobrze ze cipki w rurkach jeżdżą bez kasku! Jest większe prawdopodobieństwo ze się pozabijają zanim złożą jaja.
to oni mają jakieś jaja ?
zajebiście się ogląda DH/FR, aż sam kibicuję, chociaż to tylko filmik. Wciągający sport
szacun przy takiej hopie tak przekręcić frontflipa i przeżyć browarento !
Zawsze zakładam kask jak wsiadam na moto lub quada, a rok temu, osobiście mogłem się przekonać, jak ważny jest kask.
Koleś ścinał zakręt a ja musiałem uciekać na pobocze. W drodze następstw quad zrobił kilka salt a ja wystrzeliłem jak z procy prosto na ( powiedzmy pobocze) drążąc kantem krawężnika kilku milimetrową dziurę na długości całego kasku.
Także jeśli w owym czasie nie posiadałbym kasku to pewnie wyłapałbym pośmiertnie kilka piwek za foto z działu hard
Koleś ścinał zakręt a ja musiałem uciekać na pobocze. W drodze następstw quad zrobił kilka salt a ja wystrzeliłem jak z procy prosto na ( powiedzmy pobocze) drążąc kantem krawężnika kilku milimetrową dziurę na długości całego kasku.
Także jeśli w owym czasie nie posiadałbym kasku to pewnie wyłapałbym pośmiertnie kilka piwek za foto z działu hard
nieruchaj andrzej napisał/a:
WuSyRyHy napisał/a:zajebaliminick, właśnie bardzo dobrze ze cipki w rurkach jeżdżą bez kasku! Jest większe prawdopodobieństwo ze się pozabijają zanim złożą jaja.
to oni mają jakieś jaja ?
Jajniki...
Dla mniej zapoznanych z tematem, to akurat jet Slope Style ( bardziej hardcorowy dirt jumping ) a nie DH/FR KhorneFlakes i zajebaliminick.
zacheca do tego sportu 19.07 Kaszuby Ostrzyce Dirt
WuSyRyHy napisał/a:
I gdzie my znajdziemy takich idiotów na główną? Niech napłodzą dzieciaków jak najwięcej, a potem mogą sie efektownie zabić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów