Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O kurde, trzeba mieć niezłego pecha. Trzymaj naklejaska na pocieszenie
Kurde, sorry że dodaję komenty jak jakiś upośledzony potomek nieudanego stosunku arabskiej kozy i Halmana, ale coś mi ze zdjęciem się i jego uploadowaniem zjebało.
Dobra, sorry, już działa, nareperowało się
Chujowo było by stracić ok przy lutowaniu modelu...
Nie jestem w stanie ogarnąć jak bardzo Polacy srają na BHP i mają w dupie swoje zdrowie.
Kurwa ja nie rozumiem ludzi. Nawet jak coś robię dla siebie w domu czy w garażu to w zależności od czynników szkodliwych zawsze używam gogli, nauszników, rękawic przeciwprzecieciowych czy maski przeciwpylowej. Nikt mi nie musi zwracać uwagi bo po prostu sam to robię bo cenie swoje zdrowie.
Nie jestem w stanie ogarnąć jak bardzo Polacy srają na BHP i mają w dupie swoje zdrowie.
DO tego trzeba dorosnąć. Dziś też używam narzędzi w rękawicach i goglach. Ze zgrozą wspominając beztroskę lat szczenięcych
Kurwa ja nie rozumiem ludzi. Nawet jak coś robię dla siebie w domu czy w garażu to w zależności od czynników szkodliwych zawsze używam gogli, nauszników, rękawic przeciwprzecieciowych czy maski przeciwpylowej. Nikt mi nie musi zwracać uwagi bo po prostu sam to robię bo cenie swoje zdrowie.
częściowo się zgadzam ale absurdy się zdażają. Inspektorma kazała ciąć kostkę piłą do betonu będąc ubranym w długie spodnie- ok długi rękaw???rękawice ochronne. nie wiem po co ale ok nauszniki -ok gogle ochronne ok kask ??droga między polami - ochrona przed srającymi ptakami? - w upale 30 stopni. pot leci na google, kask się spierdala na ręce pył osiada na goglach i dopiero wtedy można sobie zrobić kuku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów