Warzywienie sie z pasji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A jak to niby ma się skończyć dobrze dostając non stop po pustym łbie i ciągle tracąc przez to szare komórki.
Gdyby ktoś tylko mógł przewidzieć to że obijanie się po głowach daje takie sutki. Wystarczy spojrzeć na takie osoby jak nieżyjący już Ali czy wspomniany wyżej Gołota
No cóż, powiedzenie kto nie ryzykuje ten nie pije szampana nie oznacza że każdy kto to robi go pije, a tym bardziej do końca swoich dni.
Gołota jąka się i ma tiki prawego oka a tak to zdrowe chłopisko w pełni świadomy 50 stuknęła Ostatnio wywiad z nim widziałem i powiem że bajka idzie się dogadać
dziadek8724 napisał/a:
Ruch to zdrowie, sport to kalectwo
Ruch to z kanapy do monopola i z powrotem.
Sport to biegako, jakaś siłka, rowerek i to jest w uj zdrowe.
Sport wyczynowy to kalectwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów