Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naprawdę kolejny cieć będzie promował tą żałosną kurwę ?? To wypierdalaj do czasów, gdzie milicja mogła Ci obić mordę za antysystemowe ulotki albo za chęć dowiedzenia się czegoś prawdziwego o historii (tudzież przykleić Ci zarzut za to, że ruskich nie lubisz, nawet nie musiałeś głośno o tym mówić, bo zawsze jakiś cieć mógł donieść), SB śledziło Cię na każdym kroku jeśli wykazywałeś choć cień niezależnej myśli, szczytem nowoczesności była guma balonowa Donald, w sklepach gówno było, a ten pierdolony pokurcz z odstającymi uszami śmiał się z Ciebie i bawił się w najlepsze. Do teraz się bawi się kosztem takich promujących go debili, jak Ty. Kurwa, końcówkę tego skurwiałego systemu pamiętam, ale szlag mnie trafia jak jakiś sprytny inaczej idiota, najlepiej nie pamiętający tamtych czasów, jara się PRL - em albo takich śmieci promuje. Będą się, debile spuszczać nad jakimiś kurwa, lewakami, krytykować gówniany PiS, bo to modne, a potem fascynować się kurwą, która z jeszcze bardziej zjebanego systemu wyrosła. Nie ma piwa, sierp i młot Ci w dupę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów