Nigdy nie wiesz na co trafisz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nigdy nie wiesz na co trafisz.
Potwór z rękami aż do ziemi!
Zaskoczył mnie, myślałem ze znowu tak chętnie popierane na sadolu zwierzęta bez domu się ruchają gdzie popadnie. oO
Gościu sra w kącie. I co z tego? Nikt z was nigdy nie stawiał klocka w jakimś zacisznym miejscu?
Urbex? coz to za nowy wynalazek? Wczesniej to sie nazywalo pladrowanie ruin
Cezar87 napisał/a:
Urbex? coz to za nowy wynalazek? Wczesniej to sie nazywalo pladrowanie ruin
Wystarczy trochę angielskiego, Urban exploration co w tłumaczeniu na nasze oznacza pladrowanie ruin pipko
Kurde, oglądam go na yt koleś ma nick ,,baldandbankrupt". Robi świetne filmiki, nagrał już jak zwiedza Rosję, Czarnobyl oraz Indie. W Czarnobylu odwiedził dziadka co postanowił ze nie opuści regionu po wybuchu i wręczył mu wódkę oraz jakieś podstawowe produkty.
Podbielek napisał/a:
Wystarczy trochę angielskiego, Urban exploration co w tłumaczeniu na nasze oznacza pladrowanie ruin pipko
No co ty nie powiesz pipko 20 lat temu tego typu sport sie uprawialo i ile workow z saletra sie wynioslo i co sie potem z nia robilo to pipko mozesz tylko w fantazjach miec pipko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów