Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci ów wspomnieni pro gracze
Nie "ów" tylko "owi". To się odmienia. Ów, owa, owo, owego, owej, owego, owemu, owej, owemu, owego, ową, owo itd.
Poza tym "ów" = tamten. Pisanie "Ci tamci" ma Twoim zdaniem jakiś sens?
Nie "ów" tylko "owi". To się odmienia. Ów, owa, owo, owego, owej, owego, owemu, owej, owemu, owego, ową, owo itd.
Poza tym "ów" = tamten. Pisanie "Ci tamci" ma Twoim zdaniem jakiś sens?
SkoPio to ty w nowej odsłonie? Jednak żyjesz?
Patrząc na te zdjęcia poniżej to mam wrażenie jak by było zrobione to ostanie 10 lat wcześniej xD
jak w tym odcinku rolnik szuka żony
Kurde, właśnie miałem pisać, że jej się trochę przytyło od ostatniego zdjęcia...
Ehh, odpalcie byle jaki portal randkowy. Dziewczyny teraz tak potrafią robić zdjęcia że nawet nie masz pojęcia kiedy rozmawiasz z lochą co waży prawie dwa razy tyle co Ty.
I potem historie się słucha, że się umówił i nie przyszedł.
Przyszedł, tylko wyzuło go z butów bo do tej pory widział tylko buzię xD
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaJak widać na powyższym obrazku, ruskie onuce cofnęły się w grafice do lat 80'. Dobre pół miliona informatyków wam spierdoliło do innych krajów, więc za robienie retro memów zajęły się teraz babuszki i 60 letni alkoholicy?
i znów muszę się wyjątkowo z Tobą zgodzić, będzie Wam tylko gorzej.
Hahah wiadomo, l
[ Dodano: 2024-12-29, 21:49 ]
Jak widać na powyższym obrazku, ruskie onuce cofnęły się w grafice do lat 80'. Dobre pół miliona informatyków wam spierdoliło do innych krajów, więc za robienie retro memów zajęły się teraz babuszki i 60 letni alkoholicy?
i znów muszę się wyjątkowo z Tobą zgodzić, będzie Wam tylko gorzej.
Hahah wiadomo i wszyscy Ci twoi inżynierowie i informatycy pewnie w Polsce na zasiłkach na których pracujesz pajacu 😂
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów