18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Tato, patrz jaki ładny piesek - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Virsitaris 2024-12-30, 7:20 1
żmij napisał/a:

Gratuluję. Osiągnąłeś rusko-upadliński poziom empatii i spierdolenia.

Portal zajebany śmiercią ludzi, niejedno dziecko osierocone, ale kurła Panie byleby nie płakały kacapskie dziecioczki bo inaczej UPA XD Jak przez ostatnie kilkanaście lat tutaj ciśnięto po ruskich to nie było problemu, a teraz uralskie płatki śniegu ronią łzy za każdym razem jak ktoś ma na ich żywot tak samo wyjebane jak na murzynów.

[ Dodano: 2024-12-30, 07:21 ]
ShepardR34 napisał/a:

Niebieskie oczy, dobre geny nie zjebane żydem, tatarem czy mongołem. Ja z dziewczynami bez niebieskich czy zielonych, tudzież szarych na poważnie nie rozmawiam. Nie spierdole sobie krwi jakimś brudasem. Ale jak się chciała zabić to psychiczna albo depresja, słaby żałosny element, nie szkoda.

Ty to nawet z laskami nie gadasz to o czym pierdolisz xD
Zgłoś
żmij 2024-12-30, 12:07 1
Virsitaris napisał/a:

Portal zajebany śmiercią ludzi, niejedno dziecko osierocone, ale kurła Panie byleby nie płakały kacapskie dziecioczki bo inaczej UPA XD Jak przez ostatnie kilkanaście lat tutaj ciśnięto po ruskich to nie było problemu, a teraz uralskie płatki śniegu ronią łzy za każdym razem jak ktoś ma na ich żywot tak samo wyjebane jak na murzynów.

Każdego białego szkoda. Jesteśmy ginącą mniejszością.
Szkoda nawet moskali i upadlińców, choć tych akurat trochę mniej.
Zgłoś
ShepardR34 2024-12-30, 19:06
Virsitaris napisał/a:

Ty to nawet z laskami nie gadasz to o czym pierdolisz xD

Weź idź stąd, następny nieudacznik. Masz dwie ręce, dwie nogi nawet jak robolem jesteś po maturze albo bez to zarobisz 6-8 koła. Jak latasz na siłownię wyglądasz jak dzik do tego kupić Mustanga 5.0 V8 albo Camaro za 50 tys i przy passatach czy innych gownach same dupy włażą oknami. Ale sobie kurwa tłumacz w.twj swojej piwnicy patrząc się jak ci brzuch wisi do kolan hehe. A masz na koniec pedalskie XD
Zgłoś
Lukash2107 2024-12-30, 21:34
Quassar napisał/a:

Patrząc na te zdjęcia poniżej to mam wrażenie jak by było zrobione to ostanie 10 lat wcześniej xD
jak w tym odcinku rolnik szuka żony

To ta co oszukała kolesia.Ze niby chudzinka a tu wyszło dobre sto kilo
Zgłoś
drakasraka 2024-12-30, 22:29
no te bohaterka urodziny zapamięta napewno, jak nie ona to napewno jej kaszożercy
Zgłoś
StickerBomb 2024-12-31, 2:05
Geraldinio napisał/a:

Nie kurwa, nie szkoda. Żadnego ruskiego gówna nie szkoda. Mam szczerą nadzieję, że zgniją w poprawczaku, zachleją się bimbrem na śmierć, albo przyjmą na klatę granat z ukraińskiego drona.
Im ich mniej, tym lepiej dla całego cywilizowanego świata.

Ty ale ostatni taki patus z poprawczaka został u nich prezydentem.

[ Dodano: 2024-12-31, 02:10 ]
Geraldinio napisał/a:

dziękuję towarzyszu Zjebanov.
Przy okazji, zastanawiające jest to, że takie ruskie propagandowe kurwy siejące fejkniusy jak wyżej, równie ochoczo krytykują rosjan co Ukraińców. Jest to celowe, by nas zmylić, nie dawajcie się nabrać na ten bełkot. Jedyne co ma to na celu, to nasze zniechęcenie pomocy Ukraińcom. Oni mają tyle wspólnego z rosjanami, co krzesło z krzesłem elektrycznym.

zsrr to zsrr kreska na mapie niczego nie zmieni. KrainaU powstała w 1991 tak dla przypomnienia . I żeby nie było wątpliwości mam do obu tych "narodów" takie same podejście...
Zgłoś
Virsitaris 2024-12-31, 7:36
ShepardR34 napisał/a:

Weź idź stąd, następny nieudacznik. Masz dwie ręce, dwie nogi nawet jak robolem jesteś po maturze albo bez to zarobisz 6-8 koła. Jak latasz na siłownię wyglądasz jak dzik do tego kupić Mustanga 5.0 V8 albo Camaro za 50 tys i przy passatach czy innych gownach same dupy włażą oknami. Ale sobie kurwa tłumacz w.twj swojej piwnicy patrząc się jak ci brzuch wisi do kolan hehe. A masz na koniec pedalskie XD

Zarwałeś jakieś wory na spuchę, które może mieć, z resztą jak sam piszesz, byle budowlaniec i myślisz, że masz styczność z kobietą, a nie chodzącym poruchadłem. Weź się już nie kompromituj, idź na grób rodziców (mam nadzieję, że już tam leżą) i przeproś.
Zgłoś
ShepardR34 2024-12-31, 18:12
Virsitaris napisał/a:

Zarwałeś jakieś wory na spuchę, które może mieć, z resztą jak sam piszesz, byle budowlaniec i myślisz, że masz styczność z kobietą, a nie chodzącym poruchadłem. Weź się już nie kompromituj, idź na grób rodziców (mam nadzieję, że już tam leżą) i przeproś.

Idź kurvva melepeto popatrz się lustro i wypierdalaj żałosny łachu. Oglądaj sobie sadostic i chwal się tym do ulanych loch wyglądających jak krzyżówka wieprza i opóźnionego w Downa ze szczurzą mordą. Choć wątpię, że ty nawet maciorę zaruchasz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem