Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gratuluję. Osiągnąłeś rusko-upadliński poziom empatii i spierdolenia.
Portal zajebany śmiercią ludzi, niejedno dziecko osierocone, ale kurła Panie byleby nie płakały kacapskie dziecioczki bo inaczej UPA XD Jak przez ostatnie kilkanaście lat tutaj ciśnięto po ruskich to nie było problemu, a teraz uralskie płatki śniegu ronią łzy za każdym razem jak ktoś ma na ich żywot tak samo wyjebane jak na murzynów.
[ Dodano: 2024-12-30, 07:21 ]
Niebieskie oczy, dobre geny nie zjebane żydem, tatarem czy mongołem. Ja z dziewczynami bez niebieskich czy zielonych, tudzież szarych na poważnie nie rozmawiam. Nie spierdole sobie krwi jakimś brudasem. Ale jak się chciała zabić to psychiczna albo depresja, słaby żałosny element, nie szkoda.
Ty to nawet z laskami nie gadasz to o czym pierdolisz xD
Portal zajebany śmiercią ludzi, niejedno dziecko osierocone, ale kurła Panie byleby nie płakały kacapskie dziecioczki bo inaczej UPA XD Jak przez ostatnie kilkanaście lat tutaj ciśnięto po ruskich to nie było problemu, a teraz uralskie płatki śniegu ronią łzy za każdym razem jak ktoś ma na ich żywot tak samo wyjebane jak na murzynów.
Każdego białego szkoda. Jesteśmy ginącą mniejszością.
Szkoda nawet moskali i upadlińców, choć tych akurat trochę mniej.
Ty to nawet z laskami nie gadasz to o czym pierdolisz xD
Weź idź stąd, następny nieudacznik. Masz dwie ręce, dwie nogi nawet jak robolem jesteś po maturze albo bez to zarobisz 6-8 koła. Jak latasz na siłownię wyglądasz jak dzik do tego kupić Mustanga 5.0 V8 albo Camaro za 50 tys i przy passatach czy innych gownach same dupy włażą oknami. Ale sobie kurwa tłumacz w.twj swojej piwnicy patrząc się jak ci brzuch wisi do kolan hehe. A masz na koniec pedalskie XD
Patrząc na te zdjęcia poniżej to mam wrażenie jak by było zrobione to ostanie 10 lat wcześniej xD
jak w tym odcinku rolnik szuka żony
To ta co oszukała kolesia.Ze niby chudzinka a tu wyszło dobre sto kilo
Nie kurwa, nie szkoda. Żadnego ruskiego gówna nie szkoda. Mam szczerą nadzieję, że zgniją w poprawczaku, zachleją się bimbrem na śmierć, albo przyjmą na klatę granat z ukraińskiego drona.
Im ich mniej, tym lepiej dla całego cywilizowanego świata.
Ty ale ostatni taki patus z poprawczaka został u nich prezydentem.
[ Dodano: 2024-12-31, 02:10 ]
dziękuję towarzyszu Zjebanov.
Przy okazji, zastanawiające jest to, że takie ruskie propagandowe kurwy siejące fejkniusy jak wyżej, równie ochoczo krytykują rosjan co Ukraińców. Jest to celowe, by nas zmylić, nie dawajcie się nabrać na ten bełkot. Jedyne co ma to na celu, to nasze zniechęcenie pomocy Ukraińcom. Oni mają tyle wspólnego z rosjanami, co krzesło z krzesłem elektrycznym.
zsrr to zsrr kreska na mapie niczego nie zmieni. KrainaU powstała w 1991 tak dla przypomnienia . I żeby nie było wątpliwości mam do obu tych "narodów" takie same podejście...
Weź idź stąd, następny nieudacznik. Masz dwie ręce, dwie nogi nawet jak robolem jesteś po maturze albo bez to zarobisz 6-8 koła. Jak latasz na siłownię wyglądasz jak dzik do tego kupić Mustanga 5.0 V8 albo Camaro za 50 tys i przy passatach czy innych gownach same dupy włażą oknami. Ale sobie kurwa tłumacz w.twj swojej piwnicy patrząc się jak ci brzuch wisi do kolan hehe. A masz na koniec pedalskie XD
Zarwałeś jakieś wory na spuchę, które może mieć, z resztą jak sam piszesz, byle budowlaniec i myślisz, że masz styczność z kobietą, a nie chodzącym poruchadłem. Weź się już nie kompromituj, idź na grób rodziców (mam nadzieję, że już tam leżą) i przeproś.
Zarwałeś jakieś wory na spuchę, które może mieć, z resztą jak sam piszesz, byle budowlaniec i myślisz, że masz styczność z kobietą, a nie chodzącym poruchadłem. Weź się już nie kompromituj, idź na grób rodziców (mam nadzieję, że już tam leżą) i przeproś.
Idź kurvva melepeto popatrz się lustro i wypierdalaj żałosny łachu. Oglądaj sobie sadostic i chwal się tym do ulanych loch wyglądających jak krzyżówka wieprza i opóźnionego w Downa ze szczurzą mordą. Choć wątpię, że ty nawet maciorę zaruchasz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów