Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak w tym odcinku rolnik szuka żony
Szkoda tych dwoje dzieciaków....
Nie kurwa, nie szkoda. Żadnego ruskiego gówna nie szkoda. Mam szczerą nadzieję, że zgniją w poprawczaku, zachleją się bimbrem na śmierć, albo przyjmą na klatę granat z ukraińskiego drona.
Im ich mniej, tym lepiej dla całego cywilizowanego świata.
Nie kurwa, nie szkoda. Żadnego ruskiego gówna nie szkoda. Mam szczerą nadzieję, że zgniją w poprawczaku, zachleją się bimbrem na śmierć, albo przyjmą na klatę granat z ukraińskiego drona.
Dobrze mówisz
Patola nie wychowa dobrych ludzi ta patola sie pogłębia widzę to od dawna w grach komputerowych już wszyscy mają dość ruskich graczy na publicznych serwerach i jebie mnie to że jakaś tam jedna drużyna coś czasem wygrywa .. Ci ów wspomnieni pro gracze(pojedyncze jednostki) oni już dawno nie mieszkają w rosji bo spierdolili z tego główna przy pierwszej okazji. A wyjątek od reguły tylko potwierdza regułe.
Gratuluję. Osiągnąłeś rusko-upadliński poziom empatii i spierdolenia.
A będzie tylko gorzej.
dziękuję towarzyszu Zjebanov.
Przy okazji, zastanawiające jest to, że takie ruskie propagandowe kurwy siejące fejkniusy jak wyżej, równie ochoczo krytykują rosjan co Ukraińców. Jest to celowe, by nas zmylić, nie dawajcie się nabrać na ten bełkot. Jedyne co ma to na celu, to nasze zniechęcenie pomocy Ukraińcom. Oni mają tyle wspólnego z rosjanami, co krzesło z krzesłem elektrycznym.
dziękuję towarzyszu Zjebanov.
Przy okazji, zastanawiające jest to, że takie ruskie propagandowe kurwy siejące fejkniusy jak wyżej, równie ochoczo krytykują rosjan co Ukraińców. Jest to celowe, by nas zmylić, nie dawajcie się nabrać na ten bełkot. Jedyne co ma to na celu, to nasze zniechęcenie pomocy Ukraińcom. Oni mają tyle wspólnego z rosjanami, co krzesło z krzesłem elektrycznym.
@Geraldinio weź już przestań bo się zesrałeś i śmierdzi
Patrząc na te zdjęcia poniżej to mam wrażenie jak by było zrobione to ostanie 10 lat wcześniej xD
jak w tym odcinku rolnik szuka żony
Kurde, właśnie miałem pisać, że jej się trochę przytyło od ostatniego zdjęcia...
@ weź już przestań bo się zesrałeś i śmierdzi
Jak widać na powyższym obrazku, ruskie onuce cofnęły się w grafice do lat 80'. Dobre pół miliona informatyków wam spierdoliło do innych krajów, więc za robienie retro memów zajęły się teraz babuszki i 60 letni alkoholicy?
[ Dodano 2024-12-29, 19:12 ]
A będzie tylko gorzej.
i znów muszę się wyjątkowo z Tobą zgodzić, będzie Wam tylko gorzej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów