18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Pojedynek okularników - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-12-29, 17:48
Pięknie się złożyło. Rodzina zaoszczędzi na świeczkach.
Zgłoś
cykut 2024-12-29, 17:54 7
kto był szybki ten zaruchał
Zgłoś
ramsch12345 2024-12-29, 17:58 4
1:18 nie dziękujcie
Zgłoś
Quassar 2024-12-29, 18:14 63
Patrząc na te zdjęcia poniżej to mam wrażenie jak by było zrobione to ostanie 10 lat wcześniej xD
jak w tym odcinku rolnik szuka żony

Zgłoś
Kielu 2024-12-29, 18:18 7
Szkoda tych dwoje dzieciaków....
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-29, 18:25 34
Kielu napisał/a:

Szkoda tych dwoje dzieciaków....

Nie kurwa, nie szkoda. Żadnego ruskiego gówna nie szkoda. Mam szczerą nadzieję, że zgniją w poprawczaku, zachleją się bimbrem na śmierć, albo przyjmą na klatę granat z ukraińskiego drona.
Im ich mniej, tym lepiej dla całego cywilizowanego świata.
Zgłoś
Quassar 2024-12-29, 18:35 10
Geraldinio napisał/a:

Nie kurwa, nie szkoda. Żadnego ruskiego gówna nie szkoda. Mam szczerą nadzieję, że zgniją w poprawczaku, zachleją się bimbrem na śmierć, albo przyjmą na klatę granat z ukraińskiego drona.

Dobrze mówisz

Patola nie wychowa dobrych ludzi ta patola sie pogłębia widzę to od dawna w grach komputerowych już wszyscy mają dość ruskich graczy na publicznych serwerach i jebie mnie to że jakaś tam jedna drużyna coś czasem wygrywa .. Ci ów wspomnieni pro gracze(pojedyncze jednostki) oni już dawno nie mieszkają w rosji bo spierdolili z tego główna przy pierwszej okazji. A wyjątek od reguły tylko potwierdza regułe.
Zgłoś
żmij 2024-12-29, 18:36 30
Geraldinio napisał/a:

Gratuluję. Osiągnąłeś rusko-upadliński poziom empatii i spierdolenia.
Zgłoś
smc 2024-12-29, 18:43 5
żmij napisał/a:

A będzie tylko gorzej.
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-29, 18:47 10
żmij napisał/a:

dziękuję towarzyszu Zjebanov.

Przy okazji, zastanawiające jest to, że takie ruskie propagandowe kurwy siejące fejkniusy jak wyżej, równie ochoczo krytykują rosjan co Ukraińców. Jest to celowe, by nas zmylić, nie dawajcie się nabrać na ten bełkot. Jedyne co ma to na celu, to nasze zniechęcenie pomocy Ukraińcom. Oni mają tyle wspólnego z rosjanami, co krzesło z krzesłem elektrycznym.
Zgłoś
GRZYBU88 2024-12-29, 18:48 3
To się nazywa zaliczyć zgona na imprezie 😁🥳
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-29, 18:57 29
Geraldinio napisał/a:

dziękuję towarzyszu Zjebanov.

Przy okazji, zastanawiające jest to, że takie ruskie propagandowe kurwy siejące fejkniusy jak wyżej, równie ochoczo krytykują rosjan co Ukraińców. Jest to celowe, by nas zmylić, nie dawajcie się nabrać na ten bełkot. Jedyne co ma to na celu, to nasze zniechęcenie pomocy Ukraińcom. Oni mają tyle wspólnego z rosjanami, co krzesło z krzesłem elektrycznym.

@Geraldinio weź już przestań bo się zesrałeś i śmierdzi

Zgłoś
Netrunner 2024-12-29, 19:04 2
Quassar napisał/a:

Patrząc na te zdjęcia poniżej to mam wrażenie jak by było zrobione to ostanie 10 lat wcześniej xD
jak w tym odcinku rolnik szuka żony

Kurde, właśnie miałem pisać, że jej się trochę przytyło od ostatniego zdjęcia...
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-29, 19:09 4
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

@ weź już przestań bo się zesrałeś i śmierdzi

Jak widać na powyższym obrazku, ruskie onuce cofnęły się w grafice do lat 80'. Dobre pół miliona informatyków wam spierdoliło do innych krajów, więc za robienie retro memów zajęły się teraz babuszki i 60 letni alkoholicy?

[ Dodano 2024-12-29, 19:12 ]
smc napisał/a:

A będzie tylko gorzej.

i znów muszę się wyjątkowo z Tobą zgodzić, będzie Wam tylko gorzej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem