Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Biedactwo z tego żołnierza! Pojechał za ciężkie pieniądze mordować ludzi, w ich własnym kraju, a nam jest smutno, że spędza urodziny poza domem. A co z tysiącami marynarzy? Oni przynajmniej ciężko pracują i musieli się sporo nauczyć, w przeciwieństwie do obecnego "wojska". Poza tym, zdaniem pod zdjęciem powinno brzmieć: "Żołnierz świętujący swoje 34. urodziny w Afganistanie".
Tak, dlatego ja się uczyłem i nie muszę być płatnym mordercą ("bohaterem"), a rodzinę utrzymuję bez problemu. Ale ty poszedłeś po najmniejszej linii oporu i wolisz strzelać do ludzi w ich ojczyźnie, a w propagandę o broni chemicznej wierzą już tylko ludzie z tak wypranymi mózgami jak ty.
Ależ usiłujesz się podbudować, prostaku. Nie każdy zapierdala na zmywaku, niektórzy się uczyli i nie muszą. Nie muszą także być płatnymi chujami, czyli "żołnierzem zawodowym/profesjonalistą"
Obrazek
Ale to było dobre....
Drobny troll detected. Ale spokojnie tranzystor, nie martw się. Jest na to maść. Może za chwilę ktoś Ci ją wręczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów