📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
piwko za profesjonalizm.
myślę jednak że aby w pełni zrozumieć znaczenie tej fotki to należy ją dodatkowo zilustrować odpowiednim fragmentem muzyczno-filmowym
myślę jednak że aby w pełni zrozumieć znaczenie tej fotki to należy ją dodatkowo zilustrować odpowiednim fragmentem muzyczno-filmowym
Zapalona świeczka o zmroku = zaproszenie dla snajpera.
Idiota.
Tyle dobrego że to nie nasz, a szkop.
Idiota.
Tyle dobrego że to nie nasz, a szkop.
A ja ine rozumiem tego całego show o biednych żołnierzach...Kurwa, niedawno w telewizji było, że prezydent składa kondolencje rodziną żołnierzy poległych w afganistanie (Słowacja), i pojechał tam po coś, chyba oddać cześć zmarłym...
Kurwa, to są ludzie, którzy dostają gruby hajs, bo podpisali kontrakt. Nikt im nie mówił, że będą leżeć na plaży, a za ojczyznę nie walczą...taka praca i chuj!
Kurwa, to są ludzie, którzy dostają gruby hajs, bo podpisali kontrakt. Nikt im nie mówił, że będą leżeć na plaży, a za ojczyznę nie walczą...taka praca i chuj!
up
Nie rozumiesz i raczej nie zrozumiesz. Proponuję mniej TV, a więcej myślenia. I koniecznie słownik, koniecznie...
Nie rozumiesz i raczej nie zrozumiesz. Proponuję mniej TV, a więcej myślenia. I koniecznie słownik, koniecznie...
khm khm to niemiecki żołnierz
up, na siłe nikt nie każde jechać też zależy od armii w której się jest, poznałem ludzi którzy po 2 misjach nie dostali 3go kontraktu 60 tyś PLN to nie jest jakoś dużo z 2 strony tyle nie zarobisz w ciągu roku w polsce
media mediami jedni strzelają do cywili inni wynoszą dzieci spod ognia a media srają, a ludzie pierdolą bo ich to nie interesuje "najemnicy" jest obraźliwe dla nich a jak przyjdzie co do czego to bedą błagać na kolanach by ich bronić, sam osobiście zamiast strzelać do wroga bym zrobił mały holokaust gówniarstu.. i takim tam
teraz wojsko nie jest opłacalne dobre może na 4/5 lat ale nie dłużej i bez pleców nie da sie dostać chyba że ma sie etat na oficera to zupełnie inna gadka bo zarabiając 4-7 tyś nie robiąc nic to jest coś a nie szeregowy który wali w chuja no nie oszukując się bo nie ma alternatywy strzelać nonstop to samo i sprzęt z lat 70 tak jak taktyka i reszta.. niestety nie wszystkie jednostki mają super uber sprzęt
up, na siłe nikt nie każde jechać też zależy od armii w której się jest, poznałem ludzi którzy po 2 misjach nie dostali 3go kontraktu 60 tyś PLN to nie jest jakoś dużo z 2 strony tyle nie zarobisz w ciągu roku w polsce
media mediami jedni strzelają do cywili inni wynoszą dzieci spod ognia a media srają, a ludzie pierdolą bo ich to nie interesuje "najemnicy" jest obraźliwe dla nich a jak przyjdzie co do czego to bedą błagać na kolanach by ich bronić, sam osobiście zamiast strzelać do wroga bym zrobił mały holokaust gówniarstu.. i takim tam
teraz wojsko nie jest opłacalne dobre może na 4/5 lat ale nie dłużej i bez pleców nie da sie dostać chyba że ma sie etat na oficera to zupełnie inna gadka bo zarabiając 4-7 tyś nie robiąc nic to jest coś a nie szeregowy który wali w chuja no nie oszukując się bo nie ma alternatywy strzelać nonstop to samo i sprzęt z lat 70 tak jak taktyka i reszta.. niestety nie wszystkie jednostki mają super uber sprzęt
Cytat:
a co może pierdolniesz, że to walka z terroryzmem ?
Zjarany siedzi i bombę ogarnia. Ot co
Ja jestem za granica I raz tez tak spedziłem urodziny.Przejebane!
Wszystkiego najlepszego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów