18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zastanawiam się kiedy w końcu ktoś nie zdzierży i zacznie strzelać do tych skurwieli...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
b................3 2012-05-11, 14:35 6
W tym systemie państwo najlepiej wie co dla każdego jest najlepsze, bo przecież "lud" jest "ciemny i głupi"; wg państwa
Zgłoś
mikel1994 2012-05-11, 14:39
@up,

to chyba w jakimś innym systemie żyję niż mi się wydaje.

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Zgłoś
Avitus 2012-05-11, 14:42 74
To ma być demokracja? Przez tych skurwieli zaczynam tracić tożsamość narodową. Wytłumaczcie mi kim trzeba być żeby rozjebać dla dziadka mostek. Czy ten mostek stał komuś na głowie po prostu ułatwiał dziadkowi życie i nic złego się nie działo. Teraz nie ma mostka nic się nie zmieniło a dziadek ma problem. Gratuluje (braku)myślenia tępe skurwysyńskie urzędasy!

"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
Zgłoś
Phallucifer 2012-05-11, 14:46 2
To jest nienormalne. Tutaj urzednik i ustep prawny maja wieksza moc sprawcza niz racjonalne operowanie zjawiskami rzeczywistosci. Kurde z kolei, co sie moze stac temu facetowi jak s[padnie z tej kladki, co ja wybudowal> wpadnie do pol metrowej wody i sie przeziebi? To nic, ze musi chodzi w gumowcach chora administracja.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
Nabs 2012-05-11, 15:02 36
Cytat:

ja nikogo nie gnębię, ja wykonuje tylko swoje obowiązki

Heh, ciekawe, podobnie mówili naziści pracujący w obozach..

Przypomina mi to sytuacje sprzed kilkunastu lat, kiedy mój ojciec postawił sobie na ogrodzie coś na wzór altanki. Cztery belki wkopane w ziemie, połączone listewkami u góry i puszczony bluszcz pnący. Coś takiego gotowego można kupić w marketach nawet.

Za postawienie tej altanki, dostał 2,5 tysiąca złoty kary, bo była to "budowla" postawiona bez zgody, mimo że na własnym terenie, w dodatku jeszcze nie został do tego wynajęty architekt...

To co dzieje się, zresztą nie tylko w tym państwie, to przekracza granice absurdu, a dzieje się tak, bo ludzie są coraz bardziej obojętni, i wykonują swoją pracę jak roboty, kierując się odgórnymi ogólnikowymi przepisami..
Zgłoś
omgwtflol 2012-05-11, 15:09 25
Nabs napisał/a:

...a dzieje się tak, bo ludzie są coraz bardziej obojętni, i wykonują swoją pracę jak roboty, kierując się odgórnymi ogólnikowymi przepisami..

Tak mi się skojarzyło

twój stary wali mi konia gównem
Zgłoś
B................g 2012-05-11, 17:05
Ja pierdolę, co za patologia
Zgłoś
zbn90 2012-05-11, 17:24
emerytury też nie dostanie bo listonosz nie będzie zapierdalał 7km
Zgłoś
LatającyKumszownik 2012-05-11, 17:50
Ta kładka i tak lepiej wygląda niż nasze "autostrady".......
Zgłoś
Johnnie90 2012-05-11, 18:02 1
"Polska, mieszkam w Polsce"

przyjde w niedziele z tobą sie podziele
Zgłoś
P................s 2012-05-11, 18:03
Ehh wiele pod tym tematem bym napisał ale pewnie znowu moderator lub ktoś tam usunie mój post za niby "propagandę" więc szkoda wysiłku.
Zgłoś
przemas1234 2012-05-11, 18:09
szkoda słów, POLSKO obudż się ,kiedy zaczniemy wieszać tępaków pozbawionych wyobrażni szkoądzących swoim bliźnch

Zgłoś
Szouek 2012-05-11, 18:52 3
Tak mi się przypomniało, że mam niemiecki paszport.

Zgłoś
Dildowagins 2012-05-11, 18:53 1
BongMan napisał/a:

Zastanawiam się kiedy w końcu ktoś nie zdzierży i zacznie strzelać do tych skurwieli...

Strzelał i okrzyknęli go mordercą.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów