Taka praca
Taka praca
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam dnia kiedy zacznie się prywatyzować urzędy, bo po jaki chuj Muszą być państwowe z zerową wydajnością przy ogromnych kosztach
Biznes już się przejechał na outsourcingu i od kilku lat wraca pod swój dach. Po co kopiować zjebane rozwiązanie i wstrzykiwać je w aparat państwa? Nie wystarczy, że prawie każda spółka miejska wypierdala pieniądze do firm zewnętrznych, a ich obecność to czyste marnotrawstwo?
Idźmy w lepszą stronę. Sztuczna inteligencja. Ona zastąpi każdą urzędniczą spierdolinę (90% urzedasów wszelakiej maści) już teraz, a za kilka lat wszystkich. Po chuj zatrudniać jakiekolwiek ścierwo do urzędów?
Biznes już się przejechał na outsourcingu i od kilku lat wraca pod swój dach. Po co kopiować zjebane rozwiązanie i wstrzykiwać je w aparat państwa? Nie wystarczy, że prawie każda spółka miejska wypierdala pieniądze do firm zewnętrznych, a ich obecność to czyste marnotrawstwo?
Idźmy w lepszą stronę. Sztuczna inteligencja. Ona zastąpi każdą urzędniczą spierdolinę (90% urzedasów wszelakiej maści) już teraz, a za kilka lat wszystkich. Po chuj zatrudniać jakiekolwiek ścierwo do urzędów?
Po wydaniu pierdyliardów na cyfryzację urzędów, która nie zmniejszyła liczby urzędników nawet o 1 osobę a wręcz zwiększyła, bo typowe biurwy nawet maila wysłać nie potrafią a załatwić coś cyfrowo między urzędami jest niewykonalne muszą dostać papier. To jednak do tego momentu powinna być po prostu konkurencja państwowa i prywata a ja mieć wybór z podatków państwowa a jak nie to idę prywatnie wtedy i jedni drudzy musieliby starać się o klienta a nie olewać
Po chuj zatrudniać jakiekolwiek ścierwo do urzędów?
Żeby mieli co robić w życiu.
Po wydaniu pierdyliardów na cyfryzację urzędów, która nie zmniejszyła liczby urzędników nawet o 1 osobę a wręcz zwiększyła, bo typowe biurwy nawet maila wysłać nie potrafią a załatwić coś cyfrowo między urzędami jest niewykonalne muszą dostać papier. To jednak do tego momentu powinna być po prostu konkurencja państwowa i prywata a ja mieć wybór z podatków państwowa a jak nie to idę prywatnie wtedy i jedni drudzy musieliby starać się o klienta a nie olewać
Hahaha dokładnie armia następnych urzędników musiałaby nauczać armię starych dziadków i bab które pisza jednym palcem
nauczać armię starych dziadków i bab które pisza jednym palcem
Wasze pokolenie pisze dwoma palcami. Kciukami na srajfonie.
- Who?
- You & me
Google translate is your friend
- Have I told you about these two bitches in this place just talk shit about everybody?
- Who?
- You & me
Google translate is your friend
A nie od razu po polsku