Zapis video z rożnych ujęć. Dwaj mężczyźni próbowali okraść sklep jubilerski. Pracownicy włączyli alarm, a właściciel sklepu użył broni przeciwko złodziejom. Po nieudanej próbie napadu przestępcy zatrzymali przejeżdżającą furgonetkę kurierską, sterroryzowali kierowcę i zaczęli uciekać. Policja oddała strzały, kiedy furgonetka utknęła w korku na autostradzie. W wymianie ognia zginęli obaj przestępcy, uprowadzony kierowca kurierskiej ciężarówki i pasażer jednego z samochodów stojących w korku na autostradzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dwie przypadkowe ofiary bo się dwudziestu na raz chciało przed kolegami popisać.
Tiroteo, muchacho, tiroteo
Jak czytam opis i przeglądam filmik to aż się dziwię, że helikoptera nie zestrzelili.
źle się dzieje w amerykańskiej policji, kiedyś profesjonalna formacja, dziś coraz bardziej zbiegowisko debili, pierwszy raz widzę aby walili do pojazdu w korku, gdzie w polu rażenia jest tyle niewinnych osób
Jak lubię i popieram ich akcje, tak tutaj odjebali kaszane na maxa! Już rozumiem jakby ścigali morderców, ale kurwa zwykłych dindu rabusiów.
Kurwa, dawno już nie słyszałem o takim debilizmie...
Niemożliwe, broń dla ludu to bezpieczeństwo dla ludu! A tak na serio - gdyby mieli tylko noże/tasaki, policja rozpoczęła by negocjacje i może nikt postronny by nie zginął. A tak, chłopaki nie chcieli ryzykować. Ale nawet w usa ktoś beknie za tę akcję.
christoff napisał/a:
Ciekawe jak wytłumaczą się z tych 2 niepotrzebnych ofiar.
Niepotrzebnych ?? Jak na moje bardzo potrzebnych
robsonx79 napisał/a:
Niemożliwe, broń dla ludu to bezpieczeństwo dla ludu! A tak na serio - gdyby mieli tylko noże/tasaki, policja rozpoczęła by negocjacje i może nikt postronny by nie zginął. A tak, chłopaki nie chcieli ryzykować. Ale nawet w usa ktoś beknie za tę akcję.
To przestepcy dalej mieli by broń a ty byłbyś w dupie z widelcem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów