Nolajf po zakwalifikowaniu do turnieju ESL one Katowice.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No bo głupio zrobił, to dziennikarz jemu powinien pierwszy wyciągnąć rękę. Jaki byłby powód że on ją pierwszy dał ? "EE dzięki ziom, że robisz z nami wywiad" (?)
jaka inteligentna debata toczy się na łamach ekranu...
Dobre wychowanie nie jest w modzie - a mnie zawsze uczono że to starszy wyciąga rękę do młodszego , ta sama zasada że gnój w towarzystwie starszych trzyma mordę na kłódkę i odzywa się dopiero zapytany - no ale teraz to jest bezstresówka , gender i tęcze .
Jebany gówniarz Niech rodzice się wstydzą, że takie gówno spłodzili
a kim ten pierdolony dziennikarzyna jest, ważniak jebany!!!chuj z etykietą, gdyby był człowiekiem na poziomie, to by mu uścisnął grabę!wieśniakiem jest redaktorzyna. over and out!
Mathek, gdybyś wsłuchał się w pierwsze dwie sekundy dialogu, to byś zrozumiał, jaki był powód. Prowadzący, gratulując, powinien wyciągnąć rękę. Młody zareagował odruchowo.
Nie zaszkodzi...
[edit]
lewczi, piwo dostałeś za treść, zanim mój mózg skorelował ją z formą...
Nie zaszkodzi...
[edit]
lewczi, piwo dostałeś za treść, zanim mój mózg skorelował ją z formą...
Dobre wychowanie nie jest w modzie - a mnie zawsze uczono że to starszy wyciąga rękę do młodszego , ta sama zasada że gnój w towarzystwie starszych trzyma mordę na kłódkę i odzywa się dopiero zapytany - no ale teraz to jest bezstresówka , gender i tęcze .
Podłączę się tylko do postu: tak samo nie wyciąga się łapy do dziewczyny. Ile razy słyszę "byś się najpierw z kobietą przywitał". Kurwa mać! Jak baba nie wyciąga macki to się z nią nie witasz - proste.
@upy
ale wy pierdolicie, jedynie Canes jakiś poziom
ale wy pierdolicie, jedynie Canes jakiś poziom
PANxxxBDSM napisał/a:
Jebany gówniarz Niech rodzice się wstydzą, że takie gówno spłodzili
I czego bezpodstawnie obrażasz obcych ludzi? Może akurat szczęścia do bycia caaałkowicie wychowanym nie miał, ale na pewno miał do czegoś innego, bardziej wymiernego... ale i tak wychodzi na to że po prostu się zestresował Plus dla niego, bo już się nauczy.
Współcześni mainstreamowi dziennikarze to tępe cepy, tutaj leży problem.
Hahahahaha , Jak to mówią pierwsze śliwki robaczywki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów