18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tur 2018-11-25, 20:19 14
Chodnik pięknie zamortyzował upadek.

Jak masz pecha to masz pecha i kłopotów kupę, złamiesz sobie kiedyś palca podcierając dupę.
Zgłoś
barni123pl 2018-11-25, 22:06
twardy byl do samego konica
Zgłoś
C................s 2018-11-25, 22:11 32
Jeden porządnie wymierzony kasownik w szczękę i mózg przechodzi w tryb aktualizacji systemu.
Zgłoś
____ 2018-11-25, 23:12 3
Za ustawkę na chodniku/betonie/czymkolwiek twardym - powinny być baty
Zgłoś
Fifka 2018-11-25, 23:24
Kolejny filmik z tarciem ryjem po chodniku, który urywa się przed pokazaniem efektów końcowych. Wpizdu. Jeszcze w pionie jebany.
Zgłoś
Kaszakisza 2018-11-25, 23:36
Co mają w łbie goście startujący do głowę wyższych od siebie nie trzymając przy tym gardy?

Zgłoś
Pitok 2018-11-26, 1:06 3
@up

Gość miał gardę. Po prostu po pierwszym ciosie już nie wiedział gdzie jest.
Zgłoś
Byku35 2018-11-26, 12:46
koniec świata, rudy nokautuje

może dlatego że tak trochę jest rudym
Zgłoś
Ronoaro 2018-11-26, 12:49
Gościu w czerwonym przypomina Szpilkę- jak dostanie porządny cios to opuszcza gardę i zawiesza się na parę sekund.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Byku35 2018-11-26, 12:50
znam typa co se łeb rudy goli bo się wstydzi rudego łba
ja mu mówię chłopie być rudym to charakter nie pozbędziesz się tego goląc łepetyne

na drugi dzień przebił mi 4 opony
Zgłoś
waloos 2018-11-26, 16:52
Jeśli to Polska to może się z tego zrobić afera.
I w tym dzieci urodzone do roczników 95-96 mieli łatwiej - nawet jak coś się stało, to nie było FB i YT żeby wrzucić. Sam pamiętam, że do szkoły ktoś przyniósł rękawice i się chłopaki napierdalali. Były jeden czy dwa nokauty, ale nikt się nie dowiedział poza obserwującymi. Zero przypału, pomimo że to na korytarzu w szkole było. Dziś pewnie by rodzice tego znokautowanego występowali o odszkodowanie i się sądzili.

Pojebane czasy, współczuję dzisiejszym dzieciakom.
Zgłoś
botspam 2018-11-26, 23:46
Pitok napisał/a:

@up

Gość miał gardę. Po prostu po pierwszym ciosie już nie wiedział gdzie jest.

Gdyby miał gardę to nie wyłapałby na ryj zamaszystego cepa, który nie był poprzedzony żadną serią. On po prostu trzymał ręce uniesione.

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
ziajos 2018-11-27, 9:12
waloos napisał/a:

Jeśli to Polska to może się z tego zrobić afera.
I w tym dzieci urodzone do roczników 95-96 mieli łatwiej - nawet jak coś się stało, to nie było FB i YT żeby wrzucić. Sam pamiętam, że do szkoły ktoś przyniósł rękawice i się chłopaki napierdalali. Były jeden czy dwa nokauty, ale nikt się nie dowiedział poza obserwującymi. Zero przypału, pomimo że to na korytarzu w szkole było. Dziś pewnie by rodzice tego znokautowanego występowali o odszkodowanie i się sądzili.

Pojebane czasy, współczuję dzisiejszym dzieciakom.

Jak byłem w podstawówce - lata 90te, to minimum raz w tygodniu było "po lekcjach za szkołą!". I w takim specjalnym miejscu gdzie nikt postronny nie widział ktoś się napierdalał. Czasami krew się polała z nosa czy wargi. Po wszystkim przybijało się piątkę i miało dobrego kumpla na lata.

A teraz... mam dzieciaka w 4klasie podstawówki. Rok temu na w-fie, gdy grali w piłkę wywalił kolegę, ten ukruszył zęba (żeby było zabawniej to jeszcze mleczaka).
Jak się po lekcjach jego mamuśka - wielka gwiazda i dama - dowiedziała, to po psy zadzwoniła, że to była kurwa napaść

Policjanci przyjechali, popukali się w czoło i wjebali jej 500zł za nieuzasadnione wezwanie.

z takimi czasami, gdzie nie można koledze pierdolnąć od czasu do czasu albo samemu wyłapać lepy na ryj...

BTW - co to kuźwa jest "długa przyrka"? Z tego co wiem, to wszystkie lekcje mają 45minut.
Zgłoś
KakaPipe 2018-11-27, 15:11
Kurwa wyobraźcie sobie tą sytuację u dindunuffinow nie dość że szczeki malp dookoła to ten na ziemi dostałby na bank parę razy buta w głowę. Cała ta murzynska rasa to istna dzicz. I żeby nie było murzyna to ja lubię ale w Afryce
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów