Luj ogłuszacz na długiej przyrce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chodnik pięknie zamortyzował upadek.
Za ustawkę na chodniku/betonie/czymkolwiek twardym - powinny być baty
Kolejny filmik z tarciem ryjem po chodniku, który urywa się przed pokazaniem efektów końcowych. Wpizdu. Jeszcze w pionie jebany.
Co mają w łbie goście startujący do głowę wyższych od siebie nie trzymając przy tym gardy?
Gościu w czerwonym przypomina Szpilkę- jak dostanie porządny cios to opuszcza gardę i zawiesza się na parę sekund.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
znam typa co se łeb rudy goli bo się wstydzi rudego łba
ja mu mówię chłopie być rudym to charakter nie pozbędziesz się tego goląc łepetyne
na drugi dzień przebił mi 4 opony
ja mu mówię chłopie być rudym to charakter nie pozbędziesz się tego goląc łepetyne
na drugi dzień przebił mi 4 opony
Jeśli to Polska to może się z tego zrobić afera.
I w tym dzieci urodzone do roczników 95-96 mieli łatwiej - nawet jak coś się stało, to nie było FB i YT żeby wrzucić. Sam pamiętam, że do szkoły ktoś przyniósł rękawice i się chłopaki napierdalali. Były jeden czy dwa nokauty, ale nikt się nie dowiedział poza obserwującymi. Zero przypału, pomimo że to na korytarzu w szkole było. Dziś pewnie by rodzice tego znokautowanego występowali o odszkodowanie i się sądzili.
Pojebane czasy, współczuję dzisiejszym dzieciakom.
I w tym dzieci urodzone do roczników 95-96 mieli łatwiej - nawet jak coś się stało, to nie było FB i YT żeby wrzucić. Sam pamiętam, że do szkoły ktoś przyniósł rękawice i się chłopaki napierdalali. Były jeden czy dwa nokauty, ale nikt się nie dowiedział poza obserwującymi. Zero przypału, pomimo że to na korytarzu w szkole było. Dziś pewnie by rodzice tego znokautowanego występowali o odszkodowanie i się sądzili.
Pitok napisał/a:
@up
Gość miał gardę. Po prostu po pierwszym ciosie już nie wiedział gdzie jest.
Gdyby miał gardę to nie wyłapałby na ryj zamaszystego cepa, który nie był poprzedzony żadną serią. On po prostu trzymał ręce uniesione.
Jak byłem w podstawówce - lata 90te, to minimum raz w tygodniu było "po lekcjach za szkołą!". I w takim specjalnym miejscu gdzie nikt postronny nie widział ktoś się napierdalał. Czasami krew się polała z nosa czy wargi. Po wszystkim przybijało się piątkę i miało dobrego kumpla na lata.
A teraz... mam dzieciaka w 4klasie podstawówki. Rok temu na w-fie, gdy grali w piłkę wywalił kolegę, ten ukruszył zęba (żeby było zabawniej to jeszcze mleczaka).
Jak się po lekcjach jego mamuśka - wielka gwiazda i dama - dowiedziała, to po psy zadzwoniła, że to była kurwa napaść
Policjanci przyjechali, popukali się w czoło i wjebali jej 500zł za nieuzasadnione wezwanie.
z takimi czasami, gdzie nie można koledze pierdolnąć od czasu do czasu albo samemu wyłapać lepy na ryj...
BTW - co to kuźwa jest "długa przyrka"? Z tego co wiem, to wszystkie lekcje mają 45minut.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów