Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam aż w podobny sposób obalimy PISLAM w Polsce.
Powiedziało 15 mln Polaków.
Czekajcie dalej
BRAWO ! Walić na łeb ten jebany zamordyzm! Skurwiałe polityczne marionetki bawią się w stworzenie z ludzi swoich nowoczesnych niewolników....HWDP każdemu kto popiera ten jebany w dupe CYRK... bo inaczej tego nazwać nie można.
ja popieram ... ale dziękuję, nie skorzystam
ja popieram ... ale dziękuję, nie skorzystam
Nie sciemniaj, lubisz to suko.
jechać z covidowym totalitaryzmem
Niech zgadnę - mieszkasz z rodzicami. Dorabiasz na boku i głosujesz na konfederację ? Call me Mentalist. Tylko młody wiek usprawiedliwia głosowanie na tych przyjebów.
Dlaczego to jest nagrywane ziemniakiem...
Niech zgadnę - mieszkasz z rodzicami. Dorabiasz na boku i głosujesz na konfederację ? Call me Mentalist. Tylko młody wiek usprawiedliwia głosowanie na tych przyjebów.
nie, po prostu używam mózgu jebany debilu
"Ludzie, którzy dla tymczasowego bezpieczeństwa rezygnują z podstawowej wolności, nie zasługują ani na bezpieczeństwo, ani na wolność." - Benjamin Franklin
a ty kundlu na kogo głosujesz? na nikogo, bo za granicą siedzisz? czy na pis, bo koryto ci dają w państwowej społce?
a ty psie na kogo głosujesz? na nikogo, bo za granicą siedzisz? czy na pis, bo koryto ci dają w państwowej społce?
Niech zgadnę. Jesteś lekko głupawy.
@upy, antysystemowe podejście ma krótkie nogi. Obalenie systemu = anarchia. A wtedy wszyscy będziecie krzyczeć, gdzie policja, gdzie wojsko. Jak pada system, najpierw do głosu dochodzą bandziory, silniejsi i bardziej bezwzględni. Ustabilizowanie gówna trwa dziesiątki lat. A rewolucja zawsze zjada swoje dzieci. Pamiętajcie o tym młode pomioty komunistów.
powiedz to to przykładowo Rumunom w 1989 i skończ pierdolić.
Powiedziało 15 mln Polaków.
Czekajcie dalej
Kolejny matematyk z 2 klasy Sz. P.
jechać z covidowym totalitaryzmem
Obiecaj ze nie będziesz się szczepić ani wlasny h dzieci i to wystarczy by błąd natury jakim jesteś zosta wyeliminowany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów