📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ecnart napisał/a:
jechać z covidowym totalitaryzmem
Kolejny szur, ja pierdole. Nie szczep się też na polio, odrę, świnkę, różyczkę, nie szczep się na nic i umrzyj, będzie jednego debila mniej.
Ryszardowo napisał/a:
Czekam aż w podobny sposób obalimy PISLAM w Polsce.
Ja tak chcę zajebać ciebie, platformę niemiecką, lewicę , Ringer Axel Springer i TVN.
Marcin360360 napisał/a:
Obiecaj ze nie będziesz się szczepić ani wlasny h dzieci i to wystarczy by błąd natury jakim jesteś zosta wyeliminowany.
wytłumacz mi palancie skoro śmiertelnośc w przedziale wiekowym 0-45 lat to 0,5% po chuj mam się narażać na większe niebezpieczeństwo przyjmujac szczepionkę która powoduje rózne NOP'y a tym razem zmniejszając ryzyko śmierci o setne procenta? czekam.
Wepss napisał/a:
Kolejny szur, ja pierdole. Nie szczep się też na polio, odrę, świnkę, różyczkę, nie szczep się na nic i umrzyj, będzie jednego debila mniej.
nastepny kurwa palant. jebany łosiu wyzej wymienione szczepionki były LATAMI testowane. oraz śmiertelność oraz skutki choroby są DUŻO gorsze niż jakiejś jebanej grypy.
madufo napisał/a:
Niech zgadnę - mieszkasz z rodzicami. Dorabiasz na boku i głosujesz na konfederację ? Call me Mentalist. Tylko młody wiek usprawiedliwia głosowanie na tych przyjebów.
niech zgadnę , jesteś lewakiem do którego nie przemawiają argumenty setek poważanych autorytetów w dziedzinie medycyny , mieszkasz z kolegą i bawicie sie pindolami albo jesteś glupim pisowco peowcem , ktore z tych ? ilu masz najomych ? wycodzisz ty z domu wogóle ? ja naprzykłąd tak , znam kilku dorosłych ludzi ze swoją działalnoscia ,ktorzy wierza w to całe zamieszanie oraz WIEKSZOSC moich znajomych wsrod nich powazni ludzie ktorzy nie wierza w duza sile wirusa i sie nie zaszczepia , wsrod nich osoby pracujace w szpitalach oraz powazani doktorzy ktorzy NIGDY SIE NIE ZASZCZEPIA , rozumiesz kurwa debilu >???? doktorzy sie nie szczepią !
Spajdi napisał/a:
BRAWO ! Walić na łeb ten jebany zamordyzm! Skurwiałe polityczne marionetki bawią się w stworzenie z ludzi swoich nowoczesnych niewolników....HWDP każdemu kto popiera ten jebany w dupe CYRK... bo inaczej tego nazwać nie można.
Ale ty wiesz, że w rozwinięciu skrótu CHWDP jest już podane komu ten chuj w dupę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów